Ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabı MSA'da!"Et. İki harften oluşan bu kelimeyi sadece okurken bile ağzınız sulanmaya başladıysa lütfen telaşlanmayın. Doğru yerdesiniz. Hemen elinizdeki kitapçığı masaya bırakın ve MSA’ya gelin. Çünkü bu eğitim tam size göre. Doğru et nasıl seçilir? Etin kısımları nelerdir? Et nasıl temizlenir? Hangi et nasıl pişirilir? Kısacası, ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabı mutfakta. Mutfak, MSA’da."
Kuzu but tandır; sumaklı maydanozlu soğan ve lavaş ekmeği ile (Demo)
Beef bourguignon; kırmızı şarapla ağır ateşte pişirilmiş dana döş, sarımsaklı kıtır ekmekler ile
Izgara kuzu sırtı; acı biber reçeli, tarhun yağı ve duchess patatesler ile
*Tatlı ikramdır.
16.00-20.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.