MSA- Etler ve Pişirme Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs MSA- Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 04 Kasım 2018 Pazar ~ 04 Kasım 2018 Pazar 04 Kasım 2018 16:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 210.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 4, 2018 ~ Kas 4, 2018
Ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabı MSA'da!

"Et. İki harften oluşan bu kelimeyi sadece okurken bile ağzınız sulanmaya başladıysa lütfen telaşlanmayın. Doğru yerdesiniz. Hemen elinizdeki kitapçığı masaya bırakın ve MSA’ya gelin. Çünkü bu eğitim tam size göre. Doğru et nasıl seçilir? Etin kısımları nelerdir? Et nasıl temizlenir? Hangi et nasıl pişirilir? Kısacası, ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabı mutfakta. Mutfak, MSA’da."

Kuzu but tandır; sumaklı maydanozlu soğan ve lavaş ekmeği ile (Demo)
Beef bourguignon; kırmızı şarapla ağır ateşte pişirilmiş dana döş, sarımsaklı kıtır ekmekler ile 
Izgara kuzu sırtı; acı biber reçeli, tarhun yağı ve duchess patatesler ile

*Tatlı ikramdır.

16.00-20.00

- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu