MSA- Etler ve Pişirme Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs MSA- Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 07 Mart 2020 Cumartesi ~ 07 Mart 2020 Cumartesi 07 Mart 2020 10:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 310.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 7, 2020 ~ Mar 7, 2020
Etler ve Pişirme Teknikleri” mutfakta. Mutfak, MSA’da.

"Et. İki harften oluşan bu kelimeyi sadece okurken bile ağzınız sulanmaya başladıysa lütfen telaşlanmayın. Doğru yerdesiniz. Hemen elinizdeki kitapçığı masaya bırakın ve MSA’ya gelin. Çünkü bu eğitim tam size göre. 4 saat boyunca hem teorik hem de uygulamalı bir eğitim alacak ve ete dair aklınıza gelen her sorunun cevabını bulacaksınız."

Kuzu kol kapama(Demo)
Izgara dana madalyon, rosto karnabahar florette, gravy sos ile
Mevsim sebzeleriyle kırmızı şarapta ağır ateşte pişirilmiş kuzu but, sarımsaklı kıtır ekmekler ile

*Tatlı ikramdır.

Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
Doğru et seçimi
Etin kısımları ve porsiyonlanması
Çeşidine göre pişirme teknikleri

10.00-14.00

- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu