Nis 29, 2024 ~ Nis 30, 2024
"Et pişirmek ustalık ister. Fakat önemli püf noktaları ve bilgi birikimiyle herkes yumuşacık ve sulu etler pişirebilir. Et marinasyonundan, pişirme tekniklerine her konuda hâkimiyet kazanacağınız, üstüne üstlük ete doyacağınız lezzetli bir workshop için MSA’ya bekliyoruz."
Ağır ateşte şarap ve sebzelerle pişirilmiş dana yanak (Demo)
Taze biberiye ve worcestershire marineli Dallas steak, karamelize soğanlı sote patates ve acı domates sos
Tatlı ekşi soslu kuzu pirzola, yeşillik ve sarımsaklı bagetler ile
* Tatlı ikramdır.
7 Mart Cumartesi, 10.00-14.00
- Nakit satışlar için Çağrı Merkezi'ne bilgi vermeniz gerekmektedir.
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.