MSA - Etler ve Pişirme Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs MSA - Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 08 Kasım 2014 Cumartesi ~ 08 Kasım 2014 Cumartesi 10:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi

Ücret: 160.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://http://www.msa.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 8, 2014 ~ Kas 8, 2014

"Kırmızı etin en ince detayları bu workshop’ta masaya yatırılıyor. Etler hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik bilgiler; satın alma sürecinden marinasyon ve pişirme önerilerine kadar MSA’nın eğitmen şefleri tarafından meraklılarına aktarılıyor. Yine nefis tariflerle dolu bu programa tüm meraklılarını bekliyoruz."

Ağır ateşte ve kırmızı şarapta pişirilmiş sığır yanağı (Demo)
Dijon hardal ve worchestershire marineli dana pirzola, yasemin pilavı ve rost edilmiş domates sos ile
Körili kuzu yahni, patlıcan ezme ve fırında gravyer peynirli mantar ile

* Tatlı ikramdır.

8 Kasım Cumartesi, 10.00-14.00

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu