Nis 29, 2024 ~ Nis 30, 2024
"Kırmızı etin en ince detayları bu workshop’ta masaya yatırılıyor. Etler hakkında öğrenmek istediğiniz tüm teknik bilgiler; satın alma sürecinden marinasyon ve pişirme önerilerine kadar MSA’nın eğitmen şefleri tarafından meraklılarına aktarılıyor. Yine nefis tariflerle dolu bu programa tüm meraklılarını bekliyoruz."
Ağır ateşte ve kırmızı şarapta pişirilmiş sığır yanağı (Demo)
Dijon hardal ve worchestershire marineli dana pirzola, yasemin pilavı ve rost edilmiş domates sos ile
Körili kuzu yahni, patlıcan ezme ve fırında gravyer peynirli mantar ile
* Tatlı ikramdır.
8 Kasım Cumartesi, 10.00-14.00
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.