May 6, 2024 ~ May 31, 2024
Konu et olunca öğrenecek çok şey var. "Hangi eti hangi yemek için satın alalım?", "Besin değerini ve suyunu kaybettirmeden nasıl pişirelim?", "Marinasyonda nelere dikkat edelim?”... Bütün bu sorularınıza cevap bulacağınız, profesyonel şeflerden yepyeni teknikler ve püf noktaları öğreneceğiniz, üzerine de et lezzetine doyacağınız enfes bir workshop için MSA'ya bekleniyorsunuz.
Fırında ağır ateşte pişirilmiş kuzu kol, sebzeler ve jus sos ile (Demo)
Ev yapımı İskender, domates sos ve süzme yoğurt
Kırmızı şarap ve tarçın marineli kontrafile, patates risotto
* Tatlı ikramdır.
11 Ekim Cumartesi, 10.00-14.00
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- 17 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri bilete tabidir.
May 6, 2024 ~ May 31, 2024
May 6, 2024 ~ May 27, 2024
May 7, 2024 ~ May 7, 2024
May 7, 2024 ~ May 7, 2024
May 8, 2024 ~ May 22, 2024