MSA - Etler ve Pişirme Teknikleri

Etkinlik Atölye Kurs MSA - Etler ve Pişirme Teknikleri

Tarihler: 11 Ekim 2014 Cumartesi ~ 11 Ekim 2014 Cumartesi 10:00

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi

Ücret: 160.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://http://www.msa.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 11, 2014 ~ Eki 11, 2014

Konu et olunca öğrenecek çok şey var. "Hangi eti hangi yemek için satın alalım?", "Besin değerini ve suyunu kaybettirmeden nasıl pişirelim?", "Marinasyonda nelere dikkat edelim?”... Bütün bu sorularınıza cevap bulacağınız, profesyonel şeflerden yepyeni teknikler ve püf noktaları öğreneceğiniz, üzerine de et lezzetine doyacağınız enfes bir workshop için MSA'ya bekleniyorsunuz. 

Fırında ağır ateşte pişirilmiş kuzu kol, sebzeler ve jus sos ile (Demo)
Ev yapımı İskender, domates sos ve süzme yoğurt
Kırmızı şarap ve tarçın marineli kontrafile, patates risotto

* Tatlı ikramdır.

11 Ekim Cumartesi, 10.00-14.00

- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- 17 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri bilete tabidir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu