"Glüteni hayatınızdan çıkarmanız gerektiğini öğrendiğiniz andan itibaren ekmeğe küsmeye kalktıysanız, sizi MSA’ya alalım. Çünkü yaptıklarımızı görünce, bunun bir veda değil yeni bir başlangıç olduğunu siz de anlayacaksınız. MSA’nın mutfağına kapandığımız 5 saat boyunca, birbirinden lezzetli ekmekleri glütensiz uyarlamalarıyla baştan yaratıyoruz. Eğitimin sonunda, glütenin ekmek hamuruna etkileri hakkında bilgi sahibi olurken, glüten içeren un yerine kullanabileceğiniz alternatifleri görüp kendi glütensiz ekmeğinizi yapacaksınız. "
Nohut unu ile patates ve biberiyeli ekmek
Kuru üzüm ve cevizli karabuğday ekmeği
Keçi peyniri ve kurutulmuş domatesli, zeytinli ekmek
Biberiye, fesleğen ve taze otlarla karamelize soğanlı focaccia
Beyaz ekmek
*Glüten içeren ürünlerin de üretildiği bir mutfakta çalışılmaktadır.
*Eğitim 14 kişiliktir.
*Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
10.00-15.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.