"Glüteni hayatınızdan çıkarmanız gerektiğini öğrendiğiniz andan itibaren ekmeğe küsmeye kalktıysanız, sizi MSA’ya alalım.Glüteni mutfaktan çıkarıyoruz, sizi mutfağa alıyoruz. MSA’nın mutfağına kapandığımız 5 saat boyunca, birbirinden lezzetli ekmekleri glütensiz uyarlamalarıyla baştan yaratıyoruz. “Glütensiz Ekmekler”den sonra kendi glütensiz ekmeğinizi evinizde kendiniz yapacaksınız.
Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
*
Glütenin ekmek hamuruna etkileri
*
Glüten içeren unlara alternatif malzemeler
*
İşleme ve pişirme
Nohut unu ile patates ve biberiyeli ekmekKuru üzüm ve cevizli karabuğday ekmeğiKeçi peyniri ve kurutulmuş domatesli zeytinli ekmekKaramelize soğanlı focaccia; biberiye, fesleğen ve taze otlar ileBeyaz ekmek*Glüten içeren ürünlerin de üretildiği bir mutfakta çalışılmaktadır.
*Eğitim 14 kişiliktir.
*Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
10.00-15.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.