Glütensiz Ekmekler workshop'u, MSA'da sizlerle.Glüteni hayatınızdan çıkarmanız gerektiğini öğrendiğiniz andan itibaren ekmeğe küsmeye kalktıysanız, sizi MSA’ya alalım. Çünkü yaptıklarımızı görünce, bunun bir veda değil yeni bir başlangıç olduğunu siz de anlayacaksınız. MSA’nın mutfağına kapandığımız 5 saat boyunca, birbirinden lezzetli ekmekleri glütensiz uyarlamalarıyla baştan yaratıyoruz. Eğitimin sonunda, glütenin ekmek hamuruna etkileri hakkında bilgi sahibi olurken, glüten içeren un yerine kullanabileceğiniz alternatifleri görüp kendi glütensiz ekmeğinizi yapacaksınız.
Workshop’ta öğrenilecek teknikler:- Glütenin ekmek hamuruna etkileri
- Glüten içeren unlara alternatif malzemeler
- İşleme ve pişirme
Menü:• Nohut unu ile patates ve biberiyeli ekmek
• Kuru üzüm ve cevizli karabuğday ekmeği
• Keçi peyniri ve kurutulmuş domatesli zeytinli ekmek
• Karamelize soğanlı focaccia; biberiye, fesleğen ve taze otlar ile
• Beyaz ekmek
*Glüten içeren ürünlerin de üretildiği bir mutfakta çalışılmaktadır.
*Eğitim 14 kişiliktir.
*Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
10.00-15.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.