Glüteni hayatınızdan çıkarmanız gerektiğini öğrendiğiniz andan itibaren ekmeğe küsmeye kalktıysanız, sizi MSA’ya alalım."Glüteni hayatınızdan çıkarmanız gerektiğini öğrendiğiniz andan itibaren ekmeğe küsmeye kalktıysanız, sizi MSA’ya alalım. Çünkü yaptıklarımızı görünce, bunun bir veda değil yeni bir başlangıç olduğunu siz de anlayacaksınız. MSA’nın mutfağına kapandığımız 5 saat boyunca, birbirinden lezzetli ekmekleri glütensiz uyarlamalarıyla baştan yaratıyoruz. Eğitimin sonunda, glütenin ekmek hamuruna etkileri hakkında bilgi sahibiolurken, glüten içeren un yerine kullanabileceğiniz alternatifleri görüp kendi glütensiz ekmeğinizi yapacaksınız."
·
Nohut unu ile patates ve biberiyeli ekmek
·
Kuru üzüm ve cevizli karabuğday ekmeği
·
Keçi peyniri ve kurutulmuş domatesli zeytinli ekmek
·
Karamelize soğanlı focaccia; biberiye, fesleğen ve taze otlar ile
·
Beyaz ekmek
Workshop’ta öğrenilecek teknikler:
-
Glütenin ekmek hamuruna etkileri
-
Glüten içeren unlara alternatif malzemeler
-
İşleme ve pişirme
*Glüten içeren ürünlerin de üretildiği bir mutfakta çalışılmaktadır.
10.00-15.00 - Mutfak Sanatları Akademisi’ne giriş için HES kodu zorunludur. Lütfen gelmeden önce HES kodunuzu almayı unutmayın.- Covid-19 pandemi süreciyle birlikte alınan tedbirler doğrultusunda MSA bünyesinde hayata geçirilen genel uygulamalar için tıklayın.- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda tek kişi çalışılacaktır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.