Bu yiyeceklere kayıtsız kalmanız imkansız! MSA mutfağında İskoçya'nın en meşhur yiyecekleri hazırlanıyor, siz de yerinizi alın!İskoçya’nın coğrafyasından ve ikliminden nasibini alan, ünü ve çeşitleri kuşaktan kuşağa aktarılarak geliştirilen tecrübe ile yapılan bir içecekten bahsediyoruz. Söz konusu içeceğimiz ise viski. Viskinin hikayesini ve özelliklerini eksper Oğul Türkkan’ın anlatacağı bu eğitim; dünya viskileri hakkında bilgi edinmek ve tatma, koklama gibi duyularla viskileri nasıl ayrıştırabileceğini öğrenmek isteyenler için biçilmiş kaftan olabileceği gibi viski konusuna çekimser yaklaşanların da önyargılarından kurtulabilecekleri bir fırsat niteliğinde.
NELER TADACAĞIM?Harman İskoç viskisiİrlanda viskisiDelüks harman İskoç viskisiSpeyside bölgesi, single malt İskoç viskisiIslay bölgesi, single malt İskoç viskisiDelüks harman Japon viskisiAmerikan Bourbon viskisiWorkshop öncesi; somon fümeli kanepe, tahinli miso soslu spring roll ve pesto soslu mozzarella bruschetta ikramımız olacaktır.
NELER ÖĞRENECEĞİM?Viski tarihi ve üretici ülkelerin yanı sıra; viskinin hammaddelerini, farklı viski damıtma biçimlerini ve fıçının viskiye etkisini öğrenecek, 7 adet viskinin tadımını yapacaksınız.
22 Mayıs Pazartesi, 19.00-22.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.