"MSA workshop mutfaklarında artık keklerle ilgili bütün bildiklerinizi bir üst seviyeye taşıyor, kalıpların dışına çıkıyoruz. Daha önce uygulamadığınız tekniklerle üç farklı türde pandispanya yapımını öğrenirken; ganaj ve keskin kenar pasta sıvamanın da tüm detaylarına hakim olacağınız ‘’Kekler-İleri Seviye’’ MSA’da."
Dama kek; bademli ve kakaolu iki renk pandispanya, bitter çikolatalı ganaj, orman meyveleri süslemesi ile
Kestaneli ve vişneli vertical cake; vanilyalı chiffon cake, beyaz çikolatalı ganaj frosting ile
Workshopta öğrenilecek teknikler:
3 farklı türde pandispanya yapım teknikleri
Ganaj yapımı ve ganaj ile keskin kenar sıvama
Buttercream yapım teknikleri
Toz boya kullanımı ve süsleme
*Eğitim 14 kişiliktir.
*Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
10.00-15.00