Kruvasan yapımını tüm püf noktalarıyla öğrenmek için siz de Mutfak Sanatları Akademisi'ndeki yerinizi ayırtın.Avusturya’dan Fransa’ya uzanan yolculuğu boyunca kahvaltıların tamamlayıcısı olan kruvasanın son durağı ise MSA… Yapımı başlı başına bir sanat olan bu ürünü tüm püf noktalarıyla öğreneceğiniz program, lezzetli kruvasanlar yapmanız için birebir.
Kruvasan hamuru hazırlamayı, işlemeyi, katlamayı, mayalamayı ve pişirmeyi olduğu kadar kruvasan çeşitlerini, farklarını ve dolgularını öğreneceksiniz.
Kruvasan yapımı konusunda uzmanlaşmak isteyen mutfak tutkunları, Kafe, coffee shop gibi işletme sahipleri ve mutfak personelleri. Kruvasan alanında tecrübe edinmek isteyen aşçılık öğrencileriyle mezunları katılabilir.
Kruvasan hamuruKlasik kruvasan işlemesiMarzipan yağımı ve dolgu olarak kullanılmasıPain au chocolat işlemesiBadem kreması yapımı10.00-16.00
*Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz. - Biletler tek kişiliktir.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- İstasyonlarda tek çalışılmaktadır.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce satın alan ve katılımcı ad-soyad bilgilerini biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.