MSA- Mutfakta 8 Hafta Devrialem

Etkinlik Atölye Kurs MSA- Mutfakta 8 Hafta Devrialem

Tarihler: 03 Şubat 2020 Pazartesi ~ 03 Şubat 2020 Pazartesi 03 Şubat 2020 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Mutfak Sanatları Akademisi (MSA)

Ücret: - 2350.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meydan Sok. Beybi Giz Plaza B Blok No:123-136 Ayazağa, Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 290 35 50

Faks: 0212 290 35 55

Web: http://www.msa.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 3, 2020 ~ Şub 3, 2020
8 hafta boyunca, haftada 4 saat, 8 farklı ülkenin mutfağına konuk olacağınız tek mutfak MSA’da sizlerle.

Jules Verne’in 80 günde devriâlemini sizin için 8 haftaya indirdik. Yeniliğe açık yemek tutkunlarını beklediğimiz bu eğitimde pasaportları rafa kaldırın, elleri çalıştırmaya bakın.

3 Şubat-23 Mart Pazartesi, 19.00-23.00

1. Hafta: İspanya
Gazpacho
Tortilla de patata; patatesli İspanyol omlet 
Deniz mahsullü paella
Yanık cheesecake 

3 Şubat Pazartesi, 19.00-23.00

2. Hafta: Fransa
Soup a l’oignon gratiné; gratine edilmiş soğan çorbası 
Quiche lorraine
Boeuf bourguignon
Soufflé au chocolat

10 Şubat Pazartesi, 19.00-23.00

3. Hafta: İtalya
Kurutulmuş domates, zeytin ve biberiyeli focaccia
Fritto misto; karışık deniz mahsülleri kızartması
3 mantarlı el yapımı fettuccine
Torta caprese

17 Şubat Pazartesi, 19.00-23.00

4. Hafta: Türkiye
Muhammara, tarhana cipsi ile
Perde pilavı
Ağır ateşte sebzelerle pişmiş kuzu incik
Portakallı şekerpare, vanilyalı dondurma ile

24 Şubat Pazartesi, 19.00-23.00

5. Hafta:  Meksika
Sebzeli ve cheddar peynirli nachos
Chili con carne, kızarmış taco kabukları ile
Guacamole ve salsa sos (Demo)
Tavuk etli fajitas, guacamole ve salsa sos ile 
Chili Mexican mousse

2 Mart Pazartesi, 19.00-23.00

6. Hafta: Hindistan
Garam masala yapımı (Demo)
Dal makhani; garam masala ve körili mercimek
Sarımsaklı naan ekmeği
Tavuk tandoori, elma chutney ile
Zencefil ve zerdeçallı basmati pilavı
Gajar ka halwa, havuç helvası

9 Mart Pazartesi, 19.00-23.00

7. Hafta: Tayland
Tom kha gai
San choy bow; marul yaprağında istiridye sos, soya filizi, zencefilli karides ile
Kırmızı körili ördek; yasemin pilavı ile
Vanilyalı Hindistan cevizi sütü; tropik meyveler ile

16 Mart Pazartesi, 19.00-23.00

8. Hafta: Çin
Acı ve ekşi Çin çorbası
Buharda pişmiş dana etli Çin mantısı, lime-soya sos ile
Tatlı ekşi soslu ananaslı tavuklu egg noodle
Kızarmış dondurma

23 Mart Pazartesi, 19.00-23.00

* Eğitim 14 kişiliktir.
* Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarda tek başına çalışmaktadır.
*Derslerin telafisi yoktur, yerinize başkası katılamaz.


- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.

- Workshop boyunca yapacağınız yemeklerin fazlasını evinize götürmek üzere, saklama kaplarınızı yanınızda getirebilirsiniz.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu