May 7, 2024 ~ May 7, 2024
"Temel şarap kategorileri ve şaraplara eşlik etmek üzere özenle seçilmiş yaratıcı lezzetlerle MSA’ da buluşuyoruz.
Dünyaca ünlü şarap eksperi Oğul Türkkan eşliğinde yapılacak bu workshoptan sonra artık hangi yemekle hangi şarabı seçmeniz gerektiğini, lezzetlerin şarap üzerindeki etkilerini ve karakterinize uygun şarapların hangileri olduğunu öğrenebileceksiniz. Chardonnay, kalecik karası, boğazkere, cabernet ve misket gibi çeşitli üzümlerden üretilen şaraplar hakkında bilgilere sahip olacaksınız. Üstelik kendi ellerinizle hazırlayacağınız ana yemek ve MSA’ nın ikramları ile mükemmel bir akşam geçireceksiniz."
Şaraplara eşlik edecek lezzetler;
- Somon füme ve Camembert’li kanepeler (İkram)
- Özel baharatlarla tatlandırılmış, şarapta pişmiş kuzu incik.
- Lezzet tabağı (özel şarküteri ürünleri, özel seçilmiş peynir çeşitleri, ekmek çeşitleri, taze meyve çeşitleri)
- Frambuazlı çikolata mousse (ikram)
Oğul Türkkan hakkında:
İngiltere'de Wine and Spirit Education Trust Advance Course, Londra'da Beer Academy Advance Course, ardından da Fransa'da Cordon Bleu ve Reims Üniversitesinin Lezzet, Gastronomi ve Masa Sanatları bölümünde Master yaptı. Hürriyet ve Radikal gazeteleri, La Cucina İtaliana ve GQ gibi dergilerde yazarlık görevinde bulundu. Halen GQ ve dergisinde La Cucina İtaliana içecekler konusunda yazmaya devam etmektedir. Yeme & İçme konularındaki faaliyetlerinden dolayı Fransa ve Şili devletleri tarafından madalya ile ödüllendirildi.
28 Nisan Pazartesi, 19.00-22.00
- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.
- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.
- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
May 7, 2024 ~ May 7, 2024
May 7, 2024 ~ May 7, 2024
May 7, 2024 ~ May 31, 2024
May 8, 2024 ~ May 22, 2024
May 8, 2024 ~ May 8, 2024