Dünya viskileri hakkında bilgi almak istiyorsanız MSA mutfağında yerinizi alın."İskoçya’nın coğrafyasından ve ikliminden nasibini alan, ünü ve çeşitleri kuşaktan kuşağa aktarılan ve geliştirilen tecrübe ile yapılan bir içecekten bahsediyoruz. Söz konusu içeceğimiz ise viski. Viskinin hikayesini ve özelliklerini eksper Oğul Türkkan’ın anlatacağı bu eğitim; dünya viskileri hakkında bilgi edinmek ve tatma, koklama gibi duyularla viskileri nasıl ayrıştırabileceğini öğrenmek isteyenler için biçilmiş kaftan olabileceği gibi viski konusuna çekimser yaklaşanların da önyargılarından kurtulabilecekleri bir fırsat niteliğinde.
Viski tarihi ve üretici ülkelerin yanı sıra; viskinin hammaddelerini, farklı viski damıtma biçimlerini ve fıçının viskiye etkisini öğrenecek, toplam 7 adet viskinin tadımını yapacaksınız."
- Harman İskoç viskisi- İrlanda viskisi- Delüks harman İskoç viskisi- Speyside bölgesi, single malt İskoç viskisi- Islay bölgesi, single malt İskoç viskisi- Delüks harman Japon viskisi- Amerikan Bourbon viskisiWorkshop öncesi; somon fümeli kanepe, tahinli miso soslu spring roll ve mozarellalı pesto soslu bruschetta ikramımız olacaktır.27 Mart Pazartesi, 19.00-22.00 - Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- Katılımcı belgesinde isminizin yazması için programdan en az 24 saat önce ad-soyad bilgilerinizi biletix@msa.com.tr adresine gönderebilirsiniz.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Biletler tek kişiliktir. - İstasyonlarda iki kişi çalışılmaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.