Muppets

Orjinal Adı: The Muppets

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: James Bobin

Film Türü: Komedi

Oyuncular: Kurbağa Kermit, Miss Piggy, Fozzie Bear, Gonzo, Animal, Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper, Rashida Jones ve Walter
Yapımcılar: David Hoberman, Todd Lieberman
Sorumlu Yapımcılar: Jason Segel, Nicholas Stoller, John G. Scotti, Martin G. Baker
Yazan: Jason Segel & Nicholas Stoller
Dağıtım: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/disney/themuppets/

Orjinal Sitesi: http://disney.go.com/muppets/

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trBelirsiz..
Vizyon Tarihi: 17 Şubat 2012

Dünyanın en büyük kukla hayranı Walter ve onun Smalltown, ABD`den arkadaşları olan Gary (Jason Segel) ve Mary (Amy Adams) Los Angeles`da tatil yaparken petrolcü Tex Richman`ın (Chris Cooper) Kukla Tiyatrosu`nu yıkarak mekanın altında yeni keşfedilen petrol için arama yapacağını ortaya çıkarırlar.

Walter, Mary ve Gary ‘Bugüne Kadarki En Büyük Kukla Televizyon Yardım Kampanyası’`nı sahnelemek ve tiyatroyu kurtarmak için gereken 10 milyon doları toplamak amacıyla farklı yönlere dağılmış olan kuklaları yeniden bir araya getirmesi için Kermit`e yardım ederler.

Fozzie, Reno`da Moopets adındaki bir ‘tribute’ grubunda sahne almaktadır; Miss Piggy Vogue Paris`te büyük beden moda editörü olarak çalışmakadır Hayvan, öfke kontrolü için Santa Barbara`da bir kliniktedir ve Gonzo da nüfuzlu bir tesisatçı patronu olmuştur.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu