Musica Nuda

Tarihler: 14 Nisan 2012 Cumartesi ~ 14 Nisan 2012 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: Borusan Müzik Evi

Ücret: Masa - 28.50 TL Ayakta - 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Borusan Müzik Evi

Adres: İstiklal Cad. Orhan Adlı Apayadın Sok. No: 1 Taksim İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 336 32 80

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 14, 2012 ~ Nis 14, 2012

Petra Magoni vokal
Ferrucio Spinetti kontrbas

Yolları ilk kez 2003 yılında kesişen Petra Magoni ve Ferruccio Spinetti’nin ses ve kontrbasın mükemmel işbirliğinden yarattıkları repertuarları ilgiyle izleniyor. Musica Nuda, aslında onların ilk albümlerinin adı ve bu kayıt tamamen en sevdikleri parçalardan oluşuyor. İkilinin sahnedeki uyumu mükemmel. Bundan dolayı da ilk albümlerinin ardından bu işbirliğini devam ettirme kararı almışlar. Biraz ozanlık, biraz caz ve bunun yanında rock, hatta punk’tan izler taşıyan müzikleri, grubun adından da anlaşılacağı gibi “çıplak”, yani sınır ve kısıtlama yok. Musica Nuda, her şeyden çok cesur ve bağımsız özellikleriyle tanınıyor. Eski zamanların yenilik peşinde koşan öncüleri gibi, onlar da yaşadıkları çağın müzik türlerini içlerine çekip, yeni bir ses dünyası yaratıyorlar. Musica Nuda, Borusan Müzik Evi’nde Johann Sebastian Bach’tan Beatles, Sting ve Prince’e uzanan bir program sunacak.

Borusan Kültür Sanat ve MİAM işbirliğiyle

- BİFO Klasik Kart sahipleri ve öğrencilerin % 10 indirim hakkı bulunur. Kapıda BİFO Klasik Kart’ınız ya da öğrenci kimliğinizi göstermeniz istenecektir.
- Binanın özel mimari yapısından dolayı etkinlik sırasında mekâna giriş yapılamamaktadır. Geç gelen izleyiciler, ara olan konserlerde, ilk arada içeri alınır; arasız konserlerde salona giriş mümkün olmayacaktır.
- Etkinlik sırasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve başka bir cihazla kayıt yapılması kesinlikle yasaktır.
- Etkinlikten önce cep telefonlarınızı kapatmayı unutmayın.- Borusan Müzik Evi’nin hiçbir yerinde sigara içilmemektedir.
- Borusan Müzik Evi’nin, elde olmayan nedenlerden ötürü, programda değişiklik yapma hakkı saklıdır. Değişikliklerden dolayı satışı yapılmış olan biletler iade edilmez.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu