Hamur işinden, deniz mahsulüne yemek pişirmenin inceliklerini öğrenmek için siz de Kitchen Creates mutfağındaki yerinizi ayırtın."Kitchen Creates mutfağında yemeğe dair tüm detayları anlatıyoruz! 4 hafta boyunca KC’de toplanıp hamur işinden, deniz mahsulüne yemek pişirmenin inceliklerini öğreteceğiz. Sizin de en büyük hobiniz mutfak ise bu atölyeyi kaçırmamalısınız."
Temel Mutfak - Temel Kesim Teknikleri ve Pişirme Teknikleri 1. Sebze – Sebzenin kesim şekillleri ve ratatouille yapımı2. Yumurta – Pişirme Teknikleri ve Fransız omelet yapımı3. Süt ürünleri – Genel tüketim bilgileri ve panna cotta yapımıEtler1. Dana - Bölümleri ve pişirme yöntemleri ve Dana antrikot yapımı2. Kuzu - Pişirme teknikleri ve kuzu ıncık yapımı3. Tavuk – Karkas parçalama ve cordon bleu yapımıDeniz Mahsülleri 1. Levrek – Açma ve ceviche yapımı2.Dil Balığı - Temizleme ve fırında Sarma3.Karides ve Kalamar – Temizleme ve deniz mahsüllü risotto yapımıHamur İşleri 1. Ekmek ve Pizza – Hamur yapımı ve pişirme2. Taze Makarna - Kıyma dolgulu ravioli3. Pastacılık – Temel pastacılık bilgisi ve naked cake yapımı ve susleme
1.Hafta: 13 Ağustos 2016 19:00 - 22:00
2.Hafta: 20 Ağustos 2016 19:00 - 22:00
3.Hafta: 27 Ağustos 2016 19:00 - 22:00
4.Hafta: 9 Eylül 2016 19:00 - 22:00
*Kapasite 8 kişiliktir.
- 1.Hafta: 13 Ağustos 2016 19:00 - 22:00 2.Hafta: 20 Ağustos 2016 19:00 - 22:00 3.Hafta: 27 Ağustos 2016 19:00 - 22:00 4.Hafta: 9 Eylül 2016 19:00 - 22:00- Kapasite 8 kişiliktir.