Müzekart; Türkiye`nin Müze Müze Gezdiren Tek Kartı!

İstanbul Rehberi İstanbul Müzeleri Müzekart; Türkiye`nin Müze Müze Gezdiren Tek Kartı!

Adres: Villa Cad. No:7 34394 Esentepe Şişli İstanbul

Telefon: 44 68 93

Web: http://www.muzekart.com

E Posta: yardim@muze.gov.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012
Tarihe Açılan Kapı: Müzekart

Türkiye'nin "müze müze gezdiren" kartı müzekart ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı'na bağlı 300'ü aşkın müze ve örenyerini istediğiniz kadar gezebilir, tarihte keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Müzekart, geçmişine değer veren kültür ve sanat meraklılarına avantajlarla dolu tarihi bir imkan sağlıyor. Uygarlıkların zevklerini, düşüncelerini, inançlarını, yaşam tarzlarını koruyan ve bu mirası geleceğe taşıyan müzeleri sınırsız ziyaret etme olanağını veriyor. Müzekart ile sanat, bilim, kültür ve tarih evi sayılan müzelerin kapıları, yani tarihin kapıları sizler için sonuna kadar açılıyor.

Gezilmedik müze, görülmedik eser kalmasın. Üstelik aldığınız tarihten itibaren 1(bir) yıl süre ile geçerli olan müzekartınız sadece 20 TL.

Nerelerde Kullanılır?

Hangi müzelere gidilmez desek daha doğru...
Müzekart, Topkapı Sarayı içerisinde bulunan Harem Dairesi, Efes Örenyeri içerisinde bulunan Yamaçevler, Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesinde bulunan Karyalı Prenses, Cam Batığı Salonu ve Göreme Açıkhava Müzesi içerisinde bulunan Karanlık Kilise'de geçerli değildir. Belirtilen üniteler için ücret ödenmesi gerekmektedir.

Müzekart+ Nedir?

Müzekart+ ile yapacağınız çok şey var. Sanatın ve kültürün kapılarını sonuna kadar açmak için, yaptığımız ve yapacağımız iş ortaklıkları ile sizlere Müzekart+’yı sunuyoruz. Üstelik sadece 40.- TL.
T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı 300’ü aşkın müze ve örenyerini Müzekart+ ile bir yıl boyunca dilediğiniz kadar ziyaret edebilirsiniz.

Müzekart+’nız ile Devlet Opera ve Balesi’nin yerleşik sahnelerinde, kendi prodüksiyonu olarak sergilenen temsil biletlerini gişelerinden % 20 oranında indirimle satın alabilirsiniz.

Devlet Tiyatroları’nın yerleşik sahnelerinde sergilenen temsillerin, kendi gişelerinden ve internet üzerinden satışa sunduğu biletlerini %40 oranında indirimli olarak satın alabilirsiniz.

Sadri Alışık Kültür Merkezinde ve Keşanlı Ali Destanı müzikalinde geçerli %5 indirim hakkınızı kullanmak ve gösteri tarihlerini öğrenmek için PGM’yi 0212 219 83 19 numarasından arayabilirsiniz.

Kartınızın geçerlilik süresi içerisinde ziyaret için satın alacağınız tam bilet üzerinden %20 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Kartınızın geçerlilik süresi içerisinde CerModern bünyesinde yer alan mağazada %10 indirim, kafesindeki yiyecek ve içecek hizmetlerinde ise %5 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Kartınızın geçerlilik süresi içerisinde Çengelhan Rahmi M. Koç Müzesi’ni gruplara uygulanan bilet fiyatından ziyaret edebilirsiniz.

İstanbul Modern’i kartınızın geçerlilik süresi içerisinde bir kez ücretsiz ziyaret edebilirsiniz.

Müzekart+’nın geçerlilik süresi içerisinde ziyaret için satın alacağınız bilet fiyatı üzerinden %25 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Müzekart+’nın geçerlilik süresi içerisinde Pera Müzesi’ni bir kez ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Pera Müzesi, Perakende Artshop ve PeraCafé’de %15 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Kartınızın geçerlilik süresi içerisinde ziyaret için satın alacağınız tam bilet üzerinden %20, müze bünyesinde yer alan mağazasında ise %10 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Müzekart +’nın geçerlilik süresi içerisinde Rezan Has Müzesi’ni bir kez ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Müzenin hediyelik eşya mağazasında ve ilan edilen yayınlarda %10 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Kartınızın geçerlilik süresi içerisinde ziyaret için satın alacağınız tam bilet üzerinden %30, tasarım mağazasından ise %10 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Müzekart+’nın geçerlilik süresi içerisinde santralistanbul’u bir kez ücretsiz ziyaret edebilirsiniz. Santralistanbul bünyesinde yer alan müze mağazası santraldükkan’da, Tamirane’nin yeme-içme hizmetlerinde ve santralistanbul’un ilan ettiği yayınlarda %10 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Ziyaret için satın alacağınız tam bilet üzerinden ve CineTele Cafe’de yapacağınız harcamalarda %20 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Balat Kültür Evi’nin kafesinde %10 indiriminizle keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

“Müze’nin Kahvesi” ve “Müze Mağazaları”nda yapacağınız alışverişlerde %10 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Ülke çapında yer alan mağazalarında kitaplarını %35; diğer ürünlerini ise %15 indirimle satın alabilirisiniz.

İKSV binasının giriş katında yer alan İKSV Tasarım Mağazası’nda %5 indirim hakkınız bulunmaktadır. Ayrıca İKSV, dönemsel olarak Müzekart+sahiplerine çeşitli indirim ve avantajlar sunacaktır.

Ziyaret için satın alacağınız bireysel bilet üzerinden %20, İstanbul Akvaryum bünyesinde yer alan restoran ve kafelerde ise %15 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Müze Dükkanı’nda yapacağınız alışverişlerde %10 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Müzekart+’nın geçerlilik süresi içerisinde ziyaret için satın alacağınız münferit giriş bilet fiyatları üzerinden %20 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Kartınızın geçerlilik süresi içerisinde ziyaret için satın alacağınız tam bilet üzerinden %20, seyir terasında yer alan Fotoğraf Köşesi, Vista Cafe ve Sapphire Shop’ta %10 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Torium Snowpark’ı %20 indirimle ziyaret edebilirsiniz. TORIUM’da bulunan diğer avantajlarınız: 5D Fun Time, Play Bowling – bowling oyunu, Lazer Arena, Starpark girişi. *İndirim oranları ve indirim veren firmalar değişiklik gösterebileceğinden, lütfen bilet almadan önce PGM’den telefonla bilgi alınız.

Müzekart+’nın geçerlilik süresi içerisinde El Sanatları Çarşısı’ndaki ürünler üzerinden %15, kurumun neşriyatı yayınlar üzerinden ise %20 indirim hakkınız bulunmaktadır.

Kartınızın geçerlilik süresi içerisinde ziyaret için satın alacağınız tam bilet fiyatı üzerinden %20, hediyelik eşya mağazasından ise %15 indirim hakkınız bulunmaktadır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu