Nev

Tarihler: 14 Mart 2009 Cumartesi ~ 14 Mart 2009 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Balans Jolly Joker

Ücret: 34,50 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Balans

Adres: İstiklal Cad. Balo Sok. Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 70 20 - www.jollyjokerbalans.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 14, 2009 ~ Mar 14, 2009
Türk Rock müziğinde kendine özgü vokal tekniği, farklı ve yenilikçi tavrı ile yer edinen Nev, 3. stüdyo albümü Işığım ve Gölgem`i Pasaj Müzik etiketi ile yayınladıktan sonra Türkiye`nin dört bir yanında verdiği konserlerde hayranları ile buluştu.

Işığım ve Gölgem, Nev ve Naim Korudağ prodüktörlüğünde 1,5 yılda hazırlandı. 12 şarkının yer aldığı albümde, Kör Kuyular ve Kelebek şarkılarının 2 farklı versiyonu yer almakta. Albümdeki tüm şarkıların söz ve besteleri Nev`e ait.

Işığım ve Gölgem` in ilk klip şarkısı Sükût-u Hayal, elektrik gitarla yapılan nağmeli solo melodisi ile dikkat çekiyor. Nev, Sükût-u Hayal`de yaşanan aşkı ve yalnızlığı bir başkasıyla dertleşirmişçesine anlatıyor. Aşk Meydanı adlı şarkısında ilk defa rap vokal yapan sanatçı, Cevriye Cabbar`la muzipçe gülümsüyor.

80`lerin naif ve lirik anlayışını 2000`lerin sounduyla birleştiren Nev, her zamanki samimi tavrıyla kendi hikayelerini ve aynası olduğu hikayeleri anlatmaya devam ediyor.

Alaturka tınıları Pop-Rock merkezinde uyarlayan sanatçı, Balans Jolly Joker`de, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuarı ile sahne alıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu