Nike Pazar Koşuları - Halil Akkaş

Etkinlik Yarışma Nike Pazar Koşuları - Halil Akkaş

Tarihler: 08 Kasım 2009 Pazar ~ 08 Kasım 2009 Pazar

Yer: Bebek Parkı

Nereden Alınır: www.runturkey.com

Telefon: (212) 284 63 63

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 8, 2009 ~ Kas 8, 2009
Birçok başarıya imza atan dünyaca ünlü milli atletimiz Halil Akkaş, 8 Kasım Pazar günü Bebek Parkı’nda Runturkey Koşucularıyla buluşacak. Sezonun 10 kilometre koşulacak son koşusunda Akkaş katılımcılara eşlik edecek.
2006’dan beri devam eden ve artık gelenekselleşen Nike Pazar Koşuları’nın 8 Kasım’da gerçekleşecek koşusuna milli atlet Halil Akkaş konuk olacak. 10 kilometre koşulacak sezonun son koşusunda Akkaş, Bebek Parkı’ndan başlayan koşuda, koşuseverlerle buluşacak. Onlarla deneyimlerini paylaşacak olan milli atlet Halil Akkaş daha sonra katılımcılarla birlikte ısınma hareketleri yapacak ve koşuya katılacak.

Bu sezon 27 Eylül’de başlayan Pazar Koşuları İstanbul’da 4, Ankara ve İzmir’de 1’er parkurda sporseverleri buluşturdu. İlk 6 hafta itibariyle; 655 kayıtlı koşucu, toplamda 8717 km.’lik koşu gerçekleştirdi.
Nike, koşucuları etkinlik öncesi ve sonrasında mağazalarında ağırlayarak özel sürprizler sunuyor. Koşulara düzenli katılanları, son koşuda özel bir hediye bekliyor.

Önerilenler
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu