Odylle

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 17 Aralık 2010 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Alt.

Ücret: 23,50 TL - Bilet fiyatına 1 yerli içki dahildir.

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Alt.

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Acara Sok. No:5/B Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 17, 2010 ~ Ara 17, 2010

“Benim adım Odylle. Hollanda`nın Midlaren isimli küçük bir kasabasında dünyaya geldim. B.Ü. ve Sabancı Üniversitesi’nde Siyasal Bilimler yüksek lisansı yapmak amacıyla Istanbul macerasına atıldım.

Araştırma yaparken Istanbul’la ilgili Istanbul Bana Ne Yaptın isimli şarkıma video clib çektim ve ardından yetenekli müzisyenler Bora Bekiroğlu (bas), Emre Kula (gitar) Alpar Lü (davul), Koray Üşgülen (klavye) ile beraber Odylle’i oluşturduk.

En sonunda okumayı bitirdim ve müzik hayatıma insanlarını sevdiğim, havasına bayıldığım, trafiğinden nefret ettiğim, bir türlü bırakamadığım İstanbul’da devam etmeye karar verdim. Bana göre İstanbul’daki yaratıcı güruh oldukça uluslararası bir yapıya sahip, Odylle de müziğiyle bu güruhun bir parçası olmaktan gurur duyuyor.

Odylle ile tatlı cazımsı sesi ile sık sık komediye kaçan keskin güfteyi bir araya getiriyoruz. Albüm hazırlıkları sürerken konserlere ve yeni bestelere de devam ediyoruz. Sizi de konserimize bekleriz!”

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu