Öfke

Orjinal Adı: Fureur

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Karim Dridi

Film Türü: Dram

Film Süresi: 105 dakika

Senaryo: Karim Dridi
Görüntü Yönetmeni: Eric Guichard
Müzik: Jean-Christophe Camps, Jah Wobble
Oyuncular: Samuel Le Bihan (Raphaël Ramirez), Nan Yu (Chinh), Yann Trégouët (Manu Ramirez), Bounsy Luang Phinith (Tony), Samart Payakarun (Noï), Jo Prestia (Jo)
Yapım: 2003, Fransa

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trBelirsiz..
Eski bir boks şampiyonu olan Raphaël Ramirez, şimdi, kendisi gibi boksör olma yolunu seçmiş kardeşi Manu`nun antrenörlüğünü yapmaktadır. Raphaël`in bir süredir şehir dışında olan eski rakibi Tony`nin, Çinli nişanlısı Chinh`le evlenmek için şehre dönmesi, genç adamın yaşamını da değiştirecektir. Tanıştıkları ilk andan itibaren aralarında karşı konulmaz bir çekim olan Chinh ve Raphaël, birlikte vakit geçirmeye başlarlar. Tony`nin korumaları da ikili arasındaki yakınlaşmadan şüphelenmeye başladıkları bir anda, Chinh`in erkek kardeşi Noï de çalışma izni almak için Fransa`ya gelir; ama genç adamın çalışma izni alması için önce kız kardeşinin evlenmesi gerekmektedir. Ancak Chinh`le Raphaël arasındaki ilişki bu evliliğin gerçekleşmesine engel olacak kadar derinleşmiştir.
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu