Onur Erol ile Karamela Sepeti

Etkinlik Aile Eğlencesi Onur Erol ile Karamela Sepeti

Tarihler: 08 Ocak 2022 Cumartesi ~ 08 Ocak 2022 Cumartesi 08 Ocak 2022 13:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Kadıköy Halk Eğitim Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 84.75 TL 2. Kategori - 68.00 TL 3. Kategori - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bahariye Cad. No: 39 Bahariye Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 450 36 01

Web: http://www.kadikoyhem.k12.tr/

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 8, 2022 ~ Oca 8, 2022
"Pandeminin yasaklı ve evlerimize kapandığımız döneminde, her Pazar akşamı  online olarak evinize konuk olan Onur Erol ile Karamela Sepeti, 4 - 8 yaş grubu seyircisiyle artık sahnelerde  buluşuyor.

Sizler de eğlenerek öğrenmeyi deneyimlemek isterseniz ,Onur Erol ile Karamela Sepeti, şehrinize geliyor.

- Etkinlik, 48  ayını doldurmuş çocuklarımız içindir. 48 ayını doldurmamış çocuklarımız, biletleri olsa dahi, etkinlik alanına alınamamaktadır. • Satışlarımız koltuk satışı olup, çocuk ve yanındaki ebeveyni / refakatçisi / öğretmeni için ayrı ayrı bilet alınmalıdır.• Kucakta  çocuk kabul edilmemektedir. • Etkinlik süresi 1 saattir. - 18 Yaş üstü tüm misafirlerimiz için,Etkinlik girişinde “Hayat Eve Sığar” uygulaması üzerinden HES kodu sorgulaması yapılacaktır. - Etkinliğe katılacak misafirlerin mekana gelmeden önce “Hayat Eve Sığar” uygulaması, SMS ya da E-Devlet portalı üzerinden HES kodu alması ve girişte HES kodunu ibraz etmesi gerekmektedir. - Aşı türüne göre 2 ya da 3 doz aşı olduğunuz,hastalık geçirmiş ve bağışıklık kabul edilen süreyi  aşmamış olduğunuz ,uygulamada görülmektedir. Uygulamanın riskli uyarısı verdiği misafirlerimiz , en  geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonuçlarını ibraz edemezlerse etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.  Organizasyon firması alınan önlemlere ve kurallara uymayan kişileri etkinlik mekanına almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir.- Kurallar gereği tüm seyircilerimiz maskeli olmak zorundadır.- Etkinlik mekanına dışardan yiyecek ve içecek alınmayacaktır. - Etkinlik boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir. - Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma, gerekli hallerde etkinliği erteleme hakkı saklıdır. - Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. - Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır. - Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.- Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi  ibraz etmeniz zorunludur.- Etkinlik başlamadan 30 dakika önce etkinlik alanında olmanızı rica ederiz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu