Optimum Çocuk Kulübü Aralık 2010 Yeni Yıl Atölyeleri

Etkinlik Atölye Kurs Optimum Çocuk Kulübü Aralık 2010 Yeni Yıl Atölyeleri

Tarihler: 01 Aralık 2010 Çarşamba ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Yer: İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi

Adres: E – 5 Üzeri Yenisahra – Göztepe / Kadıköy Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 664 14 14

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 1, 2010 ~ Ara 31, 2010
Optimum’da Yeni Yıl Heyecanı Dorukta!
İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, Optimum Çocuk Kulübü Etkinlikleri ile yeni yıla şimdiden “merhaba” diyor…

İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, Optimum Çocuk Kulübü etkinlikleri ile yeni yıla şimdiden “merhaba” diyor…

Kasım ayında Harf Devrimi’ni, Dünya Şehircilik Günü’nü, Dünya Felsefe Günü’nü ve Okuma Bayramı’nı büyük bir duyarlılıkla kutlayan Optimum Çocuk Kulübü Üyeleri; Dünya Çocuk Hakları Günü’nde ise Çocuk Hakları Bildirgesi’ni okuyarak tüm büyüklere seslerini duyurdular. Rutin sanat atölyelerinde resim, heykel, yaratıcı drama ve tasarım alanlarındaki sanatsal becerilerini eğitmenleri eşliğinde test eden ve geliştiren çocuklar, Oyuncak ve Mitoloji atölyelerinde bilginin, bilgiyi paylaşmanın ve gündelik hayata dönüştürmenin keyfini yaşadılar. Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nin 2. yaş kutlamalarının yapıldığı 27 Kasım gününde Çikolata Atölyesi’ni minik şefler olarak renklendiren üyeler, çikolatalı nefis cookieler hazırlayarak ziyaretçilere ve ebeveynlerine ikram ettiler.

Mart 2010’dan bu yana 300 atölye uygulamasının yapıldığı Optimum Çocuk Kulübü Etkinlikleri, Aralık ayında da eğlendirerek öğretmenin farkını yaşatacak. Şimdiden hepimizi saran yeni yıl heyecanı, Optimum çocukları için bütün bir ay boyunca eğlenceye ve üretime dönüşecek; bu aya özgü özel günler de hatırlanarak farklı aktivitelerle kutlanacak.

Faber-Castell’le resim atölyesi her zaman olduğu gibi Cumartesi ve Pazar günleri 14.00–18.00 saatleri arasında kesintisiz olarak devam edecek. Oyun Atölyesi’nde Hansel ve Gretel’in maceraları okunarak canlandırılacak ve Kış Masalları oyunlarla tasvir edilecek; Heykel Atölyesi’nde meleklerin, kardan adamların ve balkabaklarının hayalleri süsleyen heykelleri yapılacak; yeni yıl danslarının öğrenileceği Dans Atölyesi ile bedenin dili keşfedilecek; Zarafet Okulu’nda yeni yıl yemeğinde nasıl davranılması gerektiği minik hanımefendilere ve beyefendilere uygulamalı olarak gösterilecek; Minik Bahçıvanlar Atölyesi’nde bitkilerin kökenleri araştırılacak. Çocuklar, Tasarım Atölyesi’nde yeni yıl armağanlarını kendi elleriyle tasarlama imkanı bulacaklar ve tasarımlarını ambalajlayarak sevdiklerine armağan edecekler. Özel olarak hazırlanan yılbaşı ağacı da yine çocuklar tarafından yapılmış objelerle süslenecek. Etkinliklerin büyük ilgi gören Çikolata Atölyesi, yeni yıl çikolatalarıyla daha da tatlanacak; Minik Şefler Atölyesi’nde ağızlara layık yeni yıl kekleri pişirilecek. Bütün bunlar olur da yeni yıla balosuz girilir mi? Maskeli Balo, Optimum çocuklarına tüm yorgunluklarını unutturacak, sürprizlerin ardı arkası kesilmeyecek. 2011, Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nde büyük bir mutlulukla ve umutla karşılanacak!

İstanbul Optimum Çocuk Kulübü Etkinlikleri, çocukların yaş ve gelişim evreleri dikkate alınarak motor-mental ve fiziksel gelişimlerine destek olmak üzere, “3C Program” (Creative – Crazy - Genious / Tasarım – Yaratıcılık - Zeka) ile hazırlanıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu