Özdilek’te Yeni Yıl Alışverişleri Karnaval Havasında

Alışveriş Alışveriş Rehberi Özdilek’te Yeni Yıl Alışverişleri Karnaval Havasında

Tarihler: 26 Kasım 2015 Perşembe ~ 26 Ocak 2016 Salı

Firma: Özdilek

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 26, 2015 ~ Oca 26, 2016

Özdilek Mağazaları, yeni bir yılı daha karşılamaya hazırlanırken sevdiklerinizi mutlu edecek yüzlerce hediye seçeneğini tek çatı altında sunuyor.

Yeni yılı sevdiklerinizi ve yakınlarınızı mutlu edecek ve onlara özel olduklarını düşündürecek hediyelerle karşılamak ister misiniz? Özdilek Mağazaları, yeni yıl alışverişlerini tek adreste bitirmek isteyenler için kadın, erkek ve çocuk tekstili, kozmetik, dekorasyon, aksesuar, ayakkabı.. gibi yüzlerce hediye seçeneği sunuyor.

Özdilek Mağazaları’nda akrabalardan sıkı dostlara, ofis arkadaşlarından miniklere kadar herkes için hediye alternatifi bulunuyor.

Evleriniz için birbirinden şık yılbaşı koleksiyonu sunan Özdilek, eğlenceli ve özel dekoratif ürünleriyle evlerinize yılbaşının sıcak, eğlenceli ve mutluluk dolu atmosferini taşıyacak. Yılbaşının vazgeçilmez renkleri kırmızı, beyaz, dore ve lamenin birlikte kullanıldığı Özdilek yılbaşı koleksiyonunda, dekoratif mumluklardan, eğlenceli muglara, kapli battaniyelerden geyikli biblolara kadara sevdikleriniz ve eviniz için aradığınız her şeyi bulabilirsiniz.

Yılbaşı alışverişlerinizin Özdilek kalitesi ile tek tıkla kapınıza gelmenizi isterseniz www.ozdilekteyim.com adresine girerek hem pratik hem de avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

yilbasi2016

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu