Park Hyatt İstanbul’da Noel ve Yılbaşı İçin Özel Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Park Hyatt İstanbul’da Noel ve Yılbaşı İçin Özel Lezzetler

İstanbul’un en güzel binalarından birinde, hizmet anlayışı ile farklılık yaratan, seçkin lezzetler sunan Park Hyatt Istanbul, Aralık ayında Noel ve Yılbaşı yemekleri ile misafirlerini lezzet şölenine çağırıyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAralık 11, 2018

Şehrin en seçkin alışveriş ve yerleşim merkezlerinden Nişantaşı'nda misafirlerini ağırlayan Park Hyatt Istanbul, sevdiklerinizle birlikte karşılayacağınız Noel ve Yılbaşı için hazırladığı özel lezzetleri ile sofralarda buluşturuyor.

Park Hyatt İstanbul, 25 Aralık günü Noel öğle yemeğinde buffalo mozzarella domates salata, fırınlanmış domates ile başlangıç, ana yemek olarak ise kestane, kızılcık reçeli gravy sos ile sunulan fırınlanmış hindi yanında sebzeler veya karnabahar püresi, buharda pişmiş körpe havuç, frenk soğanı ile sunulan çıtır derili levrek sunuyor. Tatlı olarak orman meyveleri, frenk üzümlü dondurma ile servis edilen tiramisu tercih edilmiştir.

Park Hyatt İstanbul misafirlerine 31 Aralık günü Wine Lounge’da, 17:00-20:00 saatleri arasında canlı DJ performansı ve muhteşem tapas ikramları eşliğinde yılbaşı kokteyli ile misafirlerini 2019’a hazırlıyor.

Park Hyatt İstanbul’un ışıltılı ve görkemli yapısında Yılbaşı Yemeği’nde sunulacak iddialı lezzetlerin arasında fırınlanmış pancar, semizotu, roka, ballı tane hardal sos ile karides salatası, somon fileto’nun yanında Grenoble sos ile truffle aromalı elle ezilmiş patates püresi veya kök sebzeler, çıtır füme dana eti, mantar, maydanoz ile sunulan kemikli antrikot yer alıyor. Gece fındık kreması, anasonlu beze ve vanilya sos ile servis edilen ılık çikolatalı kek ile son buluyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu