Parkorman`da Ramazan Şenliği

Etkinlik Festival Parkorman`da Ramazan Şenliği

Tarihler: 15 Ekim 2004 Cuma ~ 12 Kasım 2004 Cuma 15 Ekim-12 Kasım 2004 tarihleri arasında

Yer: Parkorman

Nereden Alınır: Parkorman

Adres: Büyükdere Cad. Maslak Şişli İstanbul

Telefon: 0212 328 20 00

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 15, 2004 ~ Kas 12, 2004
PARKORMAN`DA RAMAZAN ŞENLİĞİ

Parkorman tüm Ramazan ayı boyunca hem Ramazan eğlenceleri hem de iftar menüleri ile İstanbullu`ları ağırlayacak.

Zengin İftar Menüsü: Parkorman’ın eşsiz atmosferinde 15 milyon TL’den başlayan menü seçenekleriyle Ramazan ayının en keyifli iftarı sizleri bekliyor.

İftar Keyfi Her Yerde: Parkorman’ın ödüllü mutfağında tercihinize göre hazırlanan iftar menülerini; evinizde, iş yerinizde veya istediğiniz herhangi bir yerde seçkin servisimizle sizlere sunuyoruz.

Karagöz – Hacivat: Vazgeçilmez Ramazan eğlencesi Karagöz ve Hacivat ücretsiz olarak 7’den 77’ye herkesi bekliyor olacak...

Lunapark: Çocuklara unutulmaz bir Ramazan yaşatmak için kurulan lunaparkta çocuklar kendilerinden geçecek.

Türk Süsleme Sanatları: Kültürel mirasymızın Hat, Tezhip, Mizyatür, Kalemişi gibi geleneksel dallarından oluşan eserler Parkorman’da sizler için sergileniyor.

Fasıl: Ramazan ayı boyunca İftar Keyfi’ne bir de müzik keyfi ekleniyor. İftar yemeklerinde sizlere eşlik edecek grup hem eğlenceli hem de unutulmaz bir Ramazan yaşamanyzy sağlayacak.

Türk Köşesi: Parkorman Pine Club’ın Türk Köşesinde tavla oynayyp nargile içebilir, kahveci güzellerinin muhteşem kahvelerinden tadabilirsiniz.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu