Pastacı Rapunsel`den İndirimli Pastalar

Alışveriş Alışveriş Pastacı Rapunsel`den İndirimli Pastalar

Tarihler: 28 Haziran 2011 Salı ~ 28 Temmuz 2011 Perşembe

Firma: Rapunsel Pasta

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaz 28, 2011 ~ Tem 28, 2011

Pastacı Rapunsel`in şık, sevimli, özenli pastalarının en önemli özelliği tamamen katkısız ve ev yapımı olmaları. Rapunsel Didem Özcan pastalarını yaparken kabartma tozu dahi kullanmıyor. Şimdiye dek yaptığı yüzlerce pasta hep mutlu günleri kutlamak için. Bir yaş pastalarından evlilik kutlamalarına baby showerdan diğer özel gün kutlamalarına kadar tüm pastalarını el yapımı olarak anne usülü pandispanya, ev yapımı krema, saf İsviçre çikolatası, mevsimine uygun meyveler ve kendisinin özel olarak hazırladığı şeker hamuruyla yapıyor.

Didem Özcan şimdi Şimşek Mc Queen ve Prenses pastalarında kampanyalı fiyatlar uyguluyor. Kız çocukların sevgilisi prensesler Didem Özcan`ın pastalarında hayat bulurken erkek çocukların sevgilisi Şimşek Mc queen pastaları çocuklara özel fiyatlarla sunuluyor.

Birbirinden lezzetli, yemeye kıyılamayacak pastaların yanı sıra Didem Özcan cupcakeler, kekler ve yine özel temalı kurabiyeler de yapıyor.

Kişiye özel eğitimler almak isteyenler için de Pastacı Rapunsel doğru adres. Butik pasta, cupcake ve kurabiye öğrenmek isteyenler, atölye ortamındaki evde kurslara katılarak işin sırrını Özcan`dan öğrenebiliyorlar.

Pastacı Rapunsel`e ulaşmak isteyenlerin pastacirapunsel.com ya da pastacirapunsel.wordpress.com adresine tıklamaları, 0 506 657 9488 numaralı telefonu aramaları veya pastacirapunsel@gmail.com adresine mail atmaları yeterli.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu