Piping; Buttercream Kullanarak Çiçek Modelleme Teknikleri Mutfak Sanatları Akademisi'nde!İçinizdeki pasta merakı çiçek açsın ister misiniz? Pastacılığın temel ekipmanı olan sıkma torbasını doğru teknik ile kullanarak farklı duy çeşitleri ile profesyonel düzeyde buttercream’den çiçek modellemeyi öğreneceksiniz. Bu eğitimde öğrendiğiniz teknikleri farklı pasta süslemelerinizde de kullanabileceksiniz.
Öğrenilecek teknikler ve detayları;•
Cupcake yapımı (Demo); cupcake hamur nasıl hazırlanır ve modelleme yapılacak cupcakelerin özellikleri
•
Buttercream hazırlanırken dikkat edilmesi gerekenler ve kıvamının önemi; İsviçre buttercream yapımı
•
Buttercream renklendirmesi ve kullanımı
•
Sıkma torbası kullanımı ve 6 farklı duy kullanarak çiçek modelleme. Yapılacak olan formlar;
GülGonca gülEren gülKrizantemYaprak•
Modellenen çiçeklerin cupcake üzerine yerleştirilmesi ve muhafaza koşulları
Eğitim 8 kişiliktir.
Eğitim boyunca katılımcılar istasyonlarında tek başına çalışmaktadır.
22 Şubat Cuma, 10.00-16.00
- Biletler tek kişiliktir.- Etkinliklerde 18 yaş sınırı vardır.- İstasyonlarda tek çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- MSA, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik günü biletinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.