Pizza Hut`taki Cazip Kampanyayı Kaçırmayın!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Hut`taki Cazip Kampanyayı Kaçırmayın!

Pizza Hut, pizza tutkunları için çok avantajlı bir kampanya sunuyor.3 büyük, 3 orta boy veya 3 küçük boy alımlarında inanılmaz fiyatlar.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTemmuz 6, 2011

06.07.2011

Pizza Hut, pizza tutkunları için çok avantajlı bir kampanya sunuyor. Pizza Hut’ta 3 büyük boy pizza 35 TL, 3 orta boy pizza 25 TL, 3 küçük boy pizza ise 15 TL fiyatıyla satışa sunuluyor.

Pizza Hut’ta bugünlerde kaçırılmaması gereken bir fırsat var. 3 küçük boy pizzayı 15 TL, 3 orta boy pizzayı 25 TL, 3 büyük boy pizzayı ise 35 TL fiyatıyla satın alabilirsiniz. Pizza Hut’ın Akdeniz, Deniz ve Güneş, Çiftlik Evi, Acılı, 4 Mevsim, İtalyan Mucizesi pizzalarında geçerli olan bu kampanya ile pizza keyfinizi doruğa çıkarın.

Pizza Hut’ın bu kampanyasından yararlanmak, fakat pizzanızı evinizin sofrasında yemek istiyorsanız tek yapmanız gereken 444 6 555’i aramak ya da www.pizzahut.com.tr’ye tıklamak. Pizza Hut’ın bu cazip fırsatını kaçırmayın.

Pizza Hut Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu