PlayStation ve Oyunları, Yarı Yıl Tatilinin En Hareketli Eğlencesi Oluyor

Alışveriş Alışveriş PlayStation ve Oyunları, Yarı Yıl Tatilinin En Hareketli Eğlencesi Oluyor

Tarihler: 28 Ocak 2011 Cuma ~ 13 Şubat 2011 Pazar

Firma: PlayStation

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 28, 2011 ~ Şub 13, 2011

Okulda harıl harıl çalışıp da dinlenmeyi hak eden tüm çocuklar PlayStation® ile tatilde harekete doyacak. PlayStation®’da seçenek çok: Ailecek hareket isteyen PlayStation® (PS) Move’da Start The Party: Parti Başlasın!, çok sevimli bir arkadaş edinmek isteyen PS 3’te sanal evcil hayvan oyunu EyePet™, “ben yerimde duramam, çok mobilim” diyen PSP™ (PlayStation®Portable) ve online olmayı seven de PSP™go ile çok eğlenceli bir tatil geçirebilir.

Sony, bu yarı yıl tatilinde de her yaştan çocuk ve gence, evin eğlence merkezi PlayStation® ve her zevke hitap edebilecek harika oyunları ile tadına doyulmaz bir tatil seçeneği sunuyor. Hem aile hem de arkadaşlarla keyifli bir tatil için yapmanız gereken tek şey ise PlayStation Harikalar Diyarı’ndan size en uygun alternatifi seçmek. Zor olacak biliyoruz ama hem çok güzel bir karne hediyesi olacağı hem de size, eşsiz deneyimlerle dolu bir tatil sunacağı kesin.

En Hareketli Tatilin Vazgeçilmezi: PlayStation® (PS) Move
“Harekete geç” sloganıyla, kadın – erkek, çocuk-genç her yaştan insanı oyuna dahil eden PlayStation® (PS) Move, harekete duyarlı, son derece hassas ve kablosuz kumandasıyla oyuncuya, gerçek bir oyun deneyimi yaşatıyor. Sing Star Dance’in yanı sıra ilk Türkçe oyun Start The Party: Parti Başlasın! ve 3 boyutlu oyun deneyiminin ayrıcalığını yaşatacak Gran Turismo 5 gibi pek çok alternatif ile çok ayrıcalıklı. PS Move ile ailecek ya da en sevdiğiniz dostlarınızla birlikte eğlenceli ve hareketli bir tatil geçirmeniz mümkün. PS Move başlangıç paketine 149,00 TL’ye sahip olabilirsiniz.

EyePet™, Dostunuz Olmak İçin Can Atıyor
Henüz bir yumurtayken evlat edinebileceğiniz kaç varlık tanıyorsunuz? Ayrıca, bu yumurtanın en iyi arkadaşınız olabileceğini de biliyor musunuz? Sony tarafından PlayStation®3 için geliştirilen ve PS Move’da da oynanabilen EyePet™, tam da böyle bir varlık. EyePet, bizim bildiğimiz, tanıdığımız yaşayan hayvanlar arasından bir tür değil. Daha çok kedi ve maymun karışımı olarak tarif edilebilecek EyePet, sahiplenilmek, ailenin eğlencesi ve dostu olmak için can atıyor.

Ekibinizi Oluşturun, Gizli Canavarları Bulun
Kendi dünyamızda gizli bir ülke olan, sadece PSP kameranız yoluyla görebileceğiniz, görünmeyen yaratıkların bulunduğu, Invizimal’ların şaşırtıcı dünyasına girmeye hazır olun. Evinizde veya bahçenizde gizlenmiş olan yepyeni 100 karakteri arayıp bulun, sonra onlara tuzak kurun ve düşmanlarınızdaki küçük güçleri açığa çıkarın.

Kişisel küçük devler koleksiyonunuza dayanarak tasarlanmış olan Invizimal’lara sahip olan kötü bir güce karşı savaşmaya hazır olun. Bir Invizimal avcısı olarak kazanmak amacıyla bütün gücünüzü harcayacağınız bir savaş için garip ama harika yaratıklardan oluşan ordunuzu çalıştırın ve özelleştirin, sonra iki oyuncu için yepyeni bir işbirliği modunda birlikte avlanmak için bir arkadaşınızla ekip oluşturun.

PSP™go, 10 Muhteşem Oyun Hediyeli
Herhangi bir disk (UMD) takma alanı olmaksızın, 16 GB’lık dahili belleğe ve Bluetooth desteğine sahip olan ve sadece internete bağlanarak, oyunların dahili hafızasına yüklenmesine izin veren PSP™go da çok özel bir yılbaşı hediyesi. Üstelik toplam tutarı 500 TL’nin üzerinde olan 10 oyun ile birlikte sadece 499 TL’ye sahip olabileceğiniz PSP™go ile oyun ve eğlence dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

PSP™go İle Hediye Edilen 10 Oyun
Assassins Creed: Bloodlines™ (Ubisoft)
Piyotama
Gran Turismo™ (SCE WWS)
James Cameron’s AVATAR™: The Game (Ubisoft)
LittleBigPlanet™ (SCE WWS)
MotorStorm® Arctic Edge (SCE WWS)
NEED FOR SPEED SHIFT (EA)
The Eye of Judgement
2010 FIFA World Cup South Africa™ (EA)
WipEout® Pure (SCE WWS)

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu