Point Hotel Barbaros

Adres: Esentepe Yıldız Posta Cad. No:29 Şişli İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 337 30 00

Faks: 0212 337 30 30

Web: http://www.pointhotel.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012

Otel Özellikleri:

İleri teknolojiye sahip bu otelin 18. katındaki restoranı ve geniş spor merkezi, müthiş Boğaz manzaralarına hakimdir. Playstation 3, Nintendo Wii ve Xbox360 oyunları oda servisine dahildir.

Konuklar Point Hotel bünyesindeki Mayadrom Sports Centre`nin geniş yüzme havuzunu, solaryumunu ve masaj odalarını ziyaret edebilirler. Fitness merkezindeki ekipmanlara iPod`unuzu bağlayarak çeşitli spor derslerini takip etmeniz de mümkündür.

Konuklar, panoramik restoranda servis edilen uluslararası yemeklerin yanı sıra, Piola Restaurant`ta İtalyan spesiyalitelerinin veya lobide dünya mutfağının keyfini çıkarabilirler. İçkilerin ve diğer ikramların sunulduğu 3 bar ve bir pastane mevcuttur.

Point Hotel Barbaros`ta helikopter pisti ve ücretsiz otopark bulunur. Cemal Reşit Rey Sergi ve Konferans Salonu ve Atatürk Kültür Merkezi 4 km mesafededir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu