May 3, 2024 ~ May 3, 2024
Sadece tadıyla değil profesyonel sunum teknikleriyle de göz kamaştıran yemekler hazırlamak ister misiniz? Ya da yarattığınız yemeklerin renkleri ve tarzlarıyla uyumlu konseptler tasarlayarak, fotoğraflarını çekmeye ne dersiniz? Cevabınız evetse, “Food Styling” yani “Yemek Stilistliği” workshop’u tam size göre. Siz de 2 gün sürecek Yemek Stilistliği workshop’una katılın, işin profesyonellerinden öğreneceğiniz tekniklerle, yemeklerinizi yeni baştan yaratın. Yemek Stilistliği seti MSA’dan size hediye.
Eğitmenler:
Özgür Önol MSA Profesyonel Aşçılık Eğitmen Şefi
Le Cordon Bleu Paris'te aşçılık eğitimi alan Özgür Önol, Michelin yıldızlı Taillevent ve Le Truffe Noir restoranlarında görev yaptı. French Culinary Institute, New York’ ta Yemek Stilistliği eğitimi aldı.
Mehmet Ateş
Türkiye’nin önde gelen profesyonel yemek fotoğrafçılarından biri olan Ateş, yemek sektöründeki birçok dergide ve çekim projelerinde fotoğrafçılık yapmaktadır.
1. Gün
? Yemek stilistliğine giriş
? Yemek stilistinin araç gereçleri ve kullanım yerleri
? Görsel örnekler üzerinden dikkat edilmesi gereken
noktalar ve uygulanan teknikler
2. Gün
? Yemek stilisti ve fotoğrafçı arasındaki ilişki
? Fotoğrafçının yemek fotoğrafçılığı hakkındaki yorumları ve önemli noktalar
? Hamburger stilistliği/pratik
? Dondurma stilistliği/pratik
? Soğuk içecek stilistliği/pratik
*Dileyen katılımcılar Yemek Stilistliği workshop’una kendi fotoğraf makineleri ile katılabilir. Fotoğraf makinesi getirmek zorunlu değildir.
May 3, 2024 ~ May 3, 2024
May 3, 2024 ~ May 3, 2024
May 3, 2024 ~ May 3, 2024
May 3, 2024 ~ May 3, 2024
May 3, 2024 ~ May 3, 2024