Profilo'dan Ramazan Ayında Büyük Kolaylık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Profilo'dan Ramazan Ayında Büyük Kolaylık

Tarihler: 17 Temmuz 2013 Çarşamba ~ 07 Ağustos 2013 Çarşamba

Firma: Profilo

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 17, 2013 ~ Ağu 7, 2013

Profilo’nun 3 çekmeceli bulaşık makineleriyle kalabalık iftar sofralarının yükü hafifliyor sohbete daha çok zaman kalıyor.

Ramazan ayının neşesi kalabalık iftar sofraları Profilo’nun üç çekmeceli bulaşık makineleri sayesinde daha da renkleniyor. Profilo Ev Aletleri’nin üç çekmeceli bulaşık makineleri, yüksek kapasiteleriyle zengin iftar sofralarından arda kalan bulaşıkları tek seferde yıkıyor, üstelik yüksek enerji tasarrufu sağlıyor.

Profilo’nun dört programlı BM4222EG ve Reddot Tasarım ödüllü altı programlı BM6480MG bulaşık makinelerindeki üçüncü çekmece özelliği makinenin kapasitesini 4 programlıda 12 kişiden 13’e, 6 programlı da ise 12 kişiden 14 kişiye çıkarıyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin sunduğu üç çekmeceli, yüksek kapasiteli bulaşık makineleri sayesinde Ramazan ayının hoş sohbetli iftar sofralarından geriye dağ gibi bulaşıklar değil, mutluluk ve huzur kalıyor. Profilo dört programlı BM4222EG ve altı programlı BM6480MG bulaşık makineleri en kalabalık iftar sofralarının imdadına yüksek performansıyla yetişiyor ve bir çırpıda dağ gibi bulaşığı yıkıyor.

Profilo BM4222EG bulaşık makinesinin 12 kişilik kapasitesi, üçüncü çekmece sayesinde 13 kişiye çıkıyor. Alt sepette yer alan çatal-bıçak haznesi iptal edildiği için bu alanda daha fazla yer açan ve bulaşıkların daha esnek bir şekilde yerleştirilmesine olanak sağlayan bu yeni modelde, üçüncü çekmece, çatal-bıçak takımları, kepçe benzeri servis takımları ve küçük kase veya kahve fincanlarının da kolayca yerleştirilmesine olanak sağlıyor.

Çok kirli bulaşıklar Profilo’nun işi...
Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, bulaşıklarda derinlemesine temizlik sağlayan HijyenEkstra özelliği ile de bulaşıklara dair hijyen şüphesini ortadan kaldırıyor. HijyenEkstra fonksiyonu ile son durulama suyunun ısısı ve kurutma süresi artırılarak ekstra hijyen sağlanıyor. Yıkama sırasında da bulaşıklar daha uzun süre yüksek sıcaklığa tabi tutularak bakteriler % 99,9 oranında yok ediliyor. PowerWash fonksiyonu ise alt sepette su basıncını artırarak kirli tencere ve tavalar için bir yoğun yıkama alanı oluşturuyor, böylece çok kirli, yağlı tencere ve tavalar bardaklarla birlikte kolaylıkla yıkanabiliyor ve tertemiz oluyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu