Profilo’nun Sevilen Ürünü Kurumax Yenilendi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Profilo’nun Sevilen Ürünü Kurumax Yenilendi

Tarihler: 04 Temmuz 2017 Salı ~ 04 Eylül 2017 Pazartesi

Firma: Profilo

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trTem 4, 2017 ~ Eyl 4, 2017

Profilo’nun sağlıklı yaşam konseptini destekleyen ürünü Kurumax yenilendi. Profilo’nun yenilenen Kurumax Gıda Kurutucusu ile sağlıklı ve lezzetli ara öğünleri hazırlamak şimdi daha kolay ve daha zevkli!

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, yenilenen Kurumax ürünü ile yaz aylarında annelerin mutfaklarına yardıma koşuyor. Profilo tüketicilerinin en sevdikleri ürünlerden biri olan Kurumax Gıda Kurutucusu yenilenen tasarımı ve geliştirilen özellikleri ile sağlıklı lezzetler üretmeye devam ediyor.

Profilo Kurumax ister çilek ister şeftali ister patlıcan ister domates, tüm meyve ve sebzeleri kısa zamanda kurutarak ailece keyifle yenecek yiyecekler hazırlıyor. Kuru meyve ve sebzeler ile hazırlanan birbirinden güzel ve farklı tatlar Kurumax ile kolayca hazırlanıyor. Üstelik evde tarhana kurutmanın da tam mevsimi gelmişken, yeni Kurumax bu ihtiyaca da fazlasıyla cevap veriyor.

Yenilenen Profilo Kurumax Gıda Kurutucusu elektronik kontrolü, zamanlayıcı ayarı, 11 litrelik kapasitesi, 4 adet üst üste konabilir saklaması kolay hazneleri, 2 farklı kurutma sıcaklığı (42-60 ͦC) ve otomatik kapanma özellikleri ile sağlıklı ve pratik lezzetler hazırlıyor.

Profilo Kurumax yeni tasarım ve özellikleriyle tüm Profilo yetkili satıcılarında!

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu