Psikolog Derya Öztürk NLP ve MHT Üzerine Sohbet - 2

Söyleşi Röportaj Psikolog Derya Öztürk NLP ve MHT Üzerine Sohbet - 2

Mind & Heart Academy genel müdürü Psikolog Derya Öztürk ile, 21. yüzyıl başarı biliminin yeni teknolojisi NLP ve MHT hakkında sohbet ettik...

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOcak 15, 2014

Mind & Heart Academy tarafından düzenlenen MHT (Mind & Heart Techniques) çalışma atölyelerinden bahsedebilir misiniz?

MHT, gerçekten yeni ve eşsiz bir yaklaşım. Düşüncelerinizi ve davranışlarınızı yeniden programlama gücü. Potansiyel gücünün tümüne ulaşmak isteyenlerin katılması gereken bir atölye çalışması. MHT atölye çalışmalarında, NLP, EFT ve hipnoz gibi pek çok teknik birlikte kullanılıyor.

MHT, kişileri sınırlayan ve kişilerin değiştirmek istedikleri tüm olumsuz davranış ve inançlardan hızlı ve kalıcı bir şekilde kurtulmalarını ve değişim/dönüşüm geçirmelerini sağlayan bir program. Bir başka deyişle MHT, bilinçaltının gücünü kullanarak insanların sahip oldukları sorunlardan ya da istemedikleri davranışlarından kurtulmalarına olanak tanıyor.

MHT’nin, diğer terapi tekniklerinden farkı nedir?

Sorun, tamamen ortadan kalkar. MHT, size yaşadığınız sorunla / duygusal kayıtla yaşamayı sürdürmeyi öğretmez. Yani bu, sorunumuza adapte olarak, onu taşımaya devam ederek yaşamayı öğrenmek ve sürdürmek için geliştirilen bir teknik değildir. Sorunu ortadan kaldıran, duygusal kayıtları temizleyen, enerji blokajını yok eden, kısacası sorundan tamamen kurtaran bir tekniktir. Diğerlerine göre çok daha hızlıdır. MHT ile, diğer tekniklere göre çok daha hızlı sonuca ulaşmak mümkündür. Diğer terapi tekniklerindeki gibi günler ya da aylar süren çalışmalarla sonuç beklenmez. Uygulama, sadece birkaç dakika sürer. Sonuç da aynı hızda gelir.

MHT ile neleri başarmak mümkün?

Daha uyumlu ilişkiler kurmak ve geliştirmek, kişisel kaynakları kullanarak daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu yaşamak, kişisel geçmişi değiştirmek, travmaların izlerinden ve olumsuz etkilerinden kurtulmak, bağımlılıklardan kurtulmak, ruh halini kontrol edebilmek, takıntılardan kurtulmak, anksiyeteden kurtulmak, özgüveni artırmak, self motivasyonu artırmak, stresle başa çıkmak, kendimizle ve başkalarıyla daha sevgi dolu ve empatik ilişkiler geliştirmek ve barış içinde yaşamak, iş hayatlarımızda bizi kısıtlayan olumsuz yargı ve inançlarımızdan arınarak gerçek başarıyı yakalamak ve kendi hayatımızın kontrolünü elimize almak mümkündür.

MHT çalışma atölyelerine nasıl katılmak mümkün?

Atölye tarihlerimiz ve ön görüşme için, katılımcıların öncelikle psikologumuzla görüşmeleri gerekmektedir.

MHT Çalışma Atölyeleri Nasıl Uygulanıyor?

MHT çalışma atölyesine, 1 psikolog ile 2 NLP eğitmeni ve danışmanı aynı anda katılıyor ve katılımcılarına değiştirmek istedikleri davranış ya da durum ile ilgili gerekli tüm teknikleri uyguluyor. Atölyelerde pek çok teknik, ihtiyaca göre birlikte kullanılıyor. Atölye öncesinde katılımcının sorunu net olarak belirleniyor ve bu sorundan kurtulmasına yönelik gerekli tüm teknik ve uygulamalar atölye esnasında uygulanıyor. Hafta sonu iki tam gün süren atölyeler sonunda katılımcılar, hedeflerine ulaşıyor. Çalışma atölyeleri, 8-10 kişiden oluşan küçük gruplar halinde gerçekleşiyor.

MHT çalışma atölyelerinin çözüm getirdiği sorunlardan bazıları ve iyileşme oranları ise şöyledir:
Cinsel sorunlar, Kilo verme, Sigara bırakma, Panik atak, Depresyon, Mutsuzluk, Her türlü kaygı ve endişe, Fobi tedavisi, Konsantrasyon bozuklukları, Yas terapisi, Alerji tedavisi, İlişki terapisi, Aşk bağımlılığı, Sahne korkusu.

Mind & Heart Academy
Tel: (212) 278 71 48
www.mind-heart.com
derya@mind-heart.com

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu