Punto Restaurant Forum İstanbul AVM

Yeme İçme Restoran Punto Restaurant Forum İstanbul AVM

Mutfak Türü: İtalyan Mutfağı, Bar, Restaurant, CAFE

Adres: Forum İstanbul AVM, Fast Food katı Bayrampaşa İstanbul

Telefon: 0212 640 26 55

Web: http://www.puntobymirror.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trHaziran 1, 2012

İstanbul`un seçkin mekânlarından biri olan Mirror Restaurant & Bar`ın daha çok noktada, daha çok kişiye ulaşmak hedefiyle oluşturduğu Punto by Mirror Restoranları bugün 6 ayrı noktada hizmet vermektedir.

Punto`da tüm makarnalar, soslar ve pizzalar müşterinin gözü önünde, taze olarak güler yüzlü elemanlar tarafından hazırlanıyor. Siparişiniz hazırlanırken her aşamada nasıl yapıldığını görüyor ve damak tadınıza uygun eklemeler de yapabiliyorsunuz.

Punto`yu farklı kılan bir özelliği de makarna imalatının steril ortamlarda, gıda mühendisleri kontrolünde mekanın içinde gerçekleştiriliyor olması.

Dekorasyonunda Mirror`ın minimalist modern havasını koruyan Punto`ların daha genç ve dinamik bir tasarımı var. Punto`da fiyatlar oldukça uygun, zengin salata, makarna ve pizza menüsüyle dikkat çeken Punto`nun tatlıları da çok lezzetli.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu