Ramazan'da Fasıl Eşliğinde Saray Mutfağı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan'da Fasıl Eşliğinde Saray Mutfağı

Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, ‘Kalamış’ta Bir Başkanı Ramazan’ mottosuyla iftar sofraları kurmaya hazırlanıyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMayıs 9, 2018

Anadolu Yakası’nın prestijli otellerinden Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel, ‘Kalamış’ta Bir Başkanı Ramazan’ mottosuyla iftar sofraları kurmaya hazırlanıyor. Ramazan ayı boyunca otelin bünyesinde hizmet veren Remina Restaurant’tafasıl eşliğinde kömürde pişen et dönerli zengin açık büfede münferit iftarlar gerçekleştirebilirsiniz.

Wyndham Grand Kalamış’ın terasında yer alan Ouzo Roof Restaurant ve otelin şık salonları ise grup yemekleri için ideal bir ortam sunuyor. Executive Chef Mehmet Yalçınkaya, Ramazan’a özel hazırladığı Beykoz, Beylerbeyi, Salacak ve Açık Büfe mönü seçenekleri ile misafirlere unutamayacakları bir lezzet şöleni yaşatacak.

Wyndham Grand Kalamış, naneli frambuazlı ayrandan, damla sakızlı soğuk sahlebe; 1953 yılından günümüze uzanan bademli dana çeşididen zahterli kuzu tandıra; böğürtlenli güllaçtan kavunlu baklavaya ve Osmanlı dönemine özgü şerbetlere kadar Saray mutfağının özgü lezzetlerini fasıl eşliğinde damakları şenlendirecek.

Wyndham Grand Kalamış’ta sevdikleriyle iftar sofrasında buluşmak isteyenler için iftar programı fiyatları 110 TL’den başlıyor. Ayrıca bu mönülerde limitsiz meyve suyu, meşrubat, çay, kahve gibi içecekler de ücretsiz olarak ikram ediliyor. 10 ve üzeri gruplarda şirketlere özel indirimler de yapılıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu