Ramazan Ayı’nın Gülü Güllaç

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Ayı’nın Gülü Güllaç

1952 yılından beri “Türk tatlıları tutkunlarının” gönlüne taht kuran Seyidoğlu, şimdi de iftar sofralarının vazgeçilmezi olan GÜLLAÇ’la konuk oluyor evlerinize…

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEylül 3, 2010

03.09.2010

1952 yılından beri “Türk tatlıları tutkunlarının” gönlüne taht kuran Seyidoğlu, şimdi de iftar sofralarının vazgeçilmezi olan GÜLLAÇ’la konuk oluyor evlerinize…

Seyidoğlu, bembeyaz güzelliğiyle Osmanlı’nın zerafetini ve mutfağa yaklaşımını Gülllaç’ la gözler önüne seriyor. Ramazan Ay’ı boyunca her gün taptaze üretilen Seyidoğlu Güllaç’lar, Giresun bölgesinin en iyi fındığını, bol ve iri taneli cevizi eşliğinde evlerinize taşıyor.

Geleneksel damak tadından uzaklaşamayanlar, Seyidoğlu’nun Gaziantep reçetesiyle hazırladığı birbirinden eşsiz baklava ve tatlılarının yanında Seyidoğlu farkıyla, sofralarınızda. Bu muhteşem tadı kendinizden ve sevdiklerinizden esirgemeyin.

İstanbul Seyidoğlu Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu