Ramazan Ayının Vazgeçilmez Tatlısı Künefeyi Yapmak Çok Kolay

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ramazan Ayının Vazgeçilmez Tatlısı Künefeyi Yapmak Çok Kolay

Usta şef Burak Zafer Sırmaçekici’nin özel tarifi ile hazırlayacağınız bu lezzet, iftar sonrası ağzınızı tatlandırıyor.

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMayıs 22, 2018

Hotpoint’in eşit ısı dağılımı sağlayan direct flame teknolojisine sahip ankastre ocağı ile Ramazan ayının klasikleşmiş tatlılarından künefe sofralara lezzet katıyor. Usta şef Burak Zafer Sırmaçekici’nin özel tarifi ile hazırlayacağınız bu lezzet, iftar sonrası ağzınızı tatlandırıyor.

Hotpoint’in ankastre ürünleri ile pişirilen yemekler Ramazan ayına lezzet katmaya devam ediyor. Geliştirdiği teknolojilerle mutfakta harcanan zamanı azaltmayı ve yemek pişirmeyi keyfe dönüştürmeyi hedefleyen Hotpoint, 420 delikten tencere yüzeyine dik gelecek şekilde eşit alev dağılımı sağlayan direct flame teknolojisine sahip ocakları ile künefe gibi zor pişen tatlıları bile hiç olmadığı kadar kolay ve hızlı yapmanızı sağlıyor. Üstelik sıradan ocaklara göre sağladığı %22’lik enerji tasarrufu ile aile bütçesine katkıda bulunuyor. Usta şef Burak Zafer Sırmaçekici’nin özel tarifiyle hazırlanan künefe, iftar sofralarına ayrı bir lezzet katıyor.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu