Re-Yunus

Tarihler: 17 Ocak 2018 Çarşamba ~ 17 Ocak 2018 Çarşamba 17 Ocak 2018 20:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Endless Art Taksim

Ücret: - Tam 51.00 TL, Öğrenci 39.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 17, 2018 ~ Oca 17, 2018
Yunus Günçe, "Akıllı insanlar için tasarladığım yeni nesil stand-up" olarak adlandırdığı gösterisiyle 17 Ocak'ta Endless Art Taksim'de sizlerle...

"Olur da eğlenmezsen bu akşam, hatayı kendinde ara" diye başlıyor anlatmaya. Ezbere anlatmıyor. İçinden geldiği gibi, o an ne geldiyse; onu anlatıyor. "Akıllı insanlar için tasarladığım yeni nesil stand-up" diye özetliyor aslında yaptığını. Seyircisine güveniyor. En az kendisine güvendiği kadar. Geçmişini anlatıyor. Başarısızlıklarını, işsizliklerini, yaptıklarını, yapması gerekenleri, yaşadığı ama aslında yaşamak istediği ülkesini anlatıyor. Survivor'ı da unutmuyor elbette. Nasıl ve niye unutsun? Geleceğini anlatıyor.

Annesiyle tanıştırıyor seni.Vanaları açıyor sahneye çıkmadan hemen önce.Gerisi kendiliğinden geliyor.Seni kendisiyle tanıştırıyor.

Seni seninle tanıştırıyor belki de.Yeniden anlatıyor. En baştan, kaldığı yerden, eskiden, yeniden...Anlatıyor.Çünkü mecbur. Çünkü ihtiyacı var.Sonra..."Eyvallah!" diyor; gidiyor."

- Etkinlikte numarasız oturma düzeni vardır.- Öğrenci bileti alan seyircilerin, etkinlik girişinde öğrenci kartlarını ibraz etmeleri gerekmektedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu