Restaurant Tatlıları Atölyesi

Etkinlik Atölye Kurs Restaurant Tatlıları Atölyesi

Tarihler: 13 Ekim 2018 Cumartesi ~ 13 Ekim 2018 Cumartesi 13 Ekim 2018 10:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: Genel Satış 400.00 TLFiba Grup Çalışanları 350.00 TL - 400.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trEki 13, 2018 ~ Eki 13, 2018
Le Cordon Bleu İstanbul’da, Restoran Tatlıları Atölyemizde mükemmel tatlıyı hazırlamayı öğrenin.

Katılımcılarımız, tabakta sunulan 2 temel tatlının tüm hazırlık aşamaları Pastacılık Eğitmen Şeflerimiz ile birlikte nasıl yapılacağını öğrenecek. 

Ders içerikleri:
* Pandispanya bazı
* Ahududu kreması
* Lavantalı dondurma
* Frenk üzümlü “Tuile”
* Kakaolu fıstıklı bisküvi
* Karamel glaze

Ücrete dahil hizmetler:
Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp,  sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir.

10:30 – 17:00

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Fiba grup indirimi sadece web sitemizden bu kişilere dağıtılan özel kod ile yapılmaktadır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu