Restoran Tatlıları Atölyesi

Etkinlik Atölye Kurs Restoran Tatlıları Atölyesi

Tarihler: 24 Mart 2018 Cumartesi ~ 24 Mart 2018 Cumartesi 24 Mart 2018 10:30

Biletix: Bilet Al

Yer: Le Cordon Bleu İstanbul

Ücret: - 400.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trMar 24, 2018 ~ Mar 24, 2018
Le Cordon Bleu İstanbul’da, Restoran Tatlıları Atölyesi'nde mükemmel tatlıyı hazırlamayı öğrenin.

"Katılımcılarımız, tabakta sunulan 2 temel tatlının tüm hazırlık aşamaları Pastacılık Master Şeflerimiz ile birlikte nasıl yapılacağını öğrenecek. 

Ders içerikleri:
Pandispanya bazı
Ahududu kreması
Lavantalı dondurma
Frenk üzümlü tuiel
Kahveli küçük atıştırmalıklar
Egzotik meyveli sorbe
Karamelli mus

Ücrete dahil hizmetler:
Günlük 6 saatlik uygulamalı atölye çalışmasında (30 dk. ara ile birlikte), hazırlayacağınız tariflerde kullanılan tüm malzemeler, tariflerin yer aldığı broşür, tarafımızdan sağlanacaktır.

Kursu tamamladığınızda, ders boyunca hazırladığınız tüm lezzetleri yanınızda götürüp,  sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz. Kursa katılım için hiç bir tecrübe veya yemek pişirme bilgisi gerekmemektedir. Kurs sonunda katılımcılarımıza Le Cordon Bleu Workshop sertifikası verilecektir."

*Kurslar maksimum 16 kişiliktir.

Süre: 1 gün 

10:30 – 17:00

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Etkinliklere uygun kıyafetler ve ayakkabı giyilerek girilmesi önemle rica olunur. Pantolon ve rahat giysilerin tercih edilmesi, kapalı ve mümkünse sert burunlu ayakkabı giyilmesi önerilir. Önlük, organizatör tarafından sağlanacaktır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu