Saçlarınız Wigo ile Dümdüz Olsun

Alışveriş Alışveriş Saçlarınız Wigo ile Dümdüz Olsun

Tarihler: 27 Ağustos 2009 Perşembe ~ 27 Eylül 2009 Pazar

Firma: Wigo

Telefon: 0212 522 66 19

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAğu 27, 2009 ~ Eyl 27, 2009
Saçlarınız Wigo ile Dümdüz Olsun
Dünyaca Ünlü Alman Markası Wigo Saç Düzleştiricisi FÖNSAN Güvencesiyle Türkiye’de…

İhtiyacınız olan kaliteli ürünleri Türkiye’ye getiren ve sizlerle buluşturan FÖNSAN, rengarenk Wigo Saç Düzleştiricilerini bayanların kullanıma sunuyor.

Wigo Saç Düzleştiricisi nano seramik yüzeyi sayesinde ısıyı mükemmel iletir, saçlardaki nem kaybını azaltarak daha sağlıklı şekillendirme sağlar. İstediğiniz zaman sahip olanbileceğiniz elektriklenmeyen, düz ve sağlıklı saçlar için “Wigo Saç Düzleştirici” profesyoneller ve profesyonelliği evinde arayan bayanlar için en uygun seçim.

230 dereceye kadar 10 farklı ısı ayar sistemine sahip Wigo saç düzleştiricisini ergonomik şekli ve kolay kullanımı sayesinde her yerde yanınızda taşıyabilirsiniz.

Dümdüz ve ışıl ışıl saçlara sahip olmak istiyorsanız FÖNSAN Güvencesiyle 24 ay garanti süresi bulunan Wigo Saç Düzleştiricilerini tüm seçkin mağazalarda ve online satış noktalarında bulabilirsiniz.

Satış fiyatı: 103,55 TL

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu