Saloz'un Mavalı

Etkinlik Tiyatro Saloz'un Mavalı

Tarihler: 16 Ocak 2022 Pazar ~ 16 Ocak 2022 Pazar 18:00

Yer: Cihangir Atölye Sahnesi

Ücret: Tam 67.50 TL - Öğrenci 47.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Ağahamamı Sokak No: 18 Cihangir Beyoğlu İstanbul

Telefon: (0212) 293 28 98

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trOca 16, 2022 ~ Oca 16, 2022
Saloz'un Mavalı oyunu, izleyicisiyle buluşuyor.

Saloz’un Mavalı, Portekiz'de 1932'de bir kahraman gibi karşılanarak iktidara gelen Antonio Salazar’ın otuz altı yıllık iktidarlık döneminde baskının, şiddetin, sömürünün günden güne artmasını ve bu dönemin nasıl bir diktatörlük dönemine dönüştüğünü; ezenlerin ve ezilenlerin gözünden eleştirel bir bakışla izleyiciyle paylaşıyor.  

Salazar dönemi Portekiz'i üzerinden sömürgecilik tarihinin ve sınıf çatışmasının; mülkiyet düşüncesinin var olduğu günden beri insanlık tarihi üzerindeki etkilerini görüyoruz Saloz'un Mavalı'nda. İnsanın, kendi var ettiği ve kendisini kölesi haline getirdiği sömürgeciliğin hikayesini öznelden evrensele anlatıyor.

Oyunun süresi 60 dakika tek perdedir. 

Yazan: Peter Weıss
Çeviren: Can Yücel
Yöneten: Muhammet Uzuner
Işık Tasarımı: Onur Alagöz
Koreografi: Hicran Akın
Kukla Tasarımı Ve Yapımı: Selda Uyan

Oynayanlar:
Aydın Alper İrvan
Barış Kaan Güven
Berfin Karatay
Boran Özsaygı
Can Seçki
Dorukhan Kenger
Furkan Özkan
Murat Aytekin
Ömercan Çelebi
Onur Özer
Selda Uyan
Zuhal Atalay
Metne Katkılar:
Boran Özsaygı
Can Seçki
Dorukhan Kenger
Kıvanç Kılınç
Selda Uyan

Işık Kumanda: Onur Alagöz
Efekt Kumanda: Ali Güvendi
Üst Yazı Kumanda: Ekrem Kelebek

Bilet Fiyatları:

- Tam 67.50 TL - Öğrenci 47.50 TL

Önemli Notlar:

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Tüm misafirlerin HES kodları kontrol edilerek alana girişleri sağlanacaktır.- Salon girişlerinde HES Kodunuzu hazır bulundurunuz.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır. - Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Katılımcılar/izleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmak zorundadır.  Bu kurala uymayan ve yer değişikliğinde ısrar eden katılımcılar etkinlik alanı dışına alınacaktır.- Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinesi vb. dijital kayıt aletleri alınmayacaktır.- Oyunun süresi 60 dakika tek perdedir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu