Sankalpa: Yeni Yıl Hedefleri Ritüel

Etkinlik Atölye Kurs Sankalpa: Yeni Yıl Hedefleri Ritüel

Tarihler: 29 Aralık 2018 Cumartesi ~ 29 Aralık 2018 Cumartesi 29 Aralık 2018 11:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Zorlu PSM, Sky Lounge

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center İstanbul

Telefon: 0850 222 67 76

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trAra 29, 2018 ~ Ara 29, 2018
Akıcı ve açıcı bir yoga dersinin enerjisiyle yeni yıl hedeflerinizi yogik bir şekilde belirlemek ister misiniz?

Bu atölye, Zorlu PSM ve Human Art iş birliği ile gerçekleşmektedir. 

http://humanart.info/

Eğitmen: Yeliz Utku

"Akıcı ve açıcı bir yoga dersinin enerjisiyle yeni yıl hedeflerinizi yogik bir şekilde belirlemek ister misiniz?

Yogik bir gelenek olan sankalpa, aslında yeni yıl hedefinin çok ötesinde, sizi en yüce gerçeğinizle ilişkide tutan bir yemin anlamına geliyor. Egodan kaynaklanan hedeflerden farklı olarak, sankalpa birkaç gün içinde unutacağınız bir hedef değildir. Hayat amacınızla ilişkisi olan bu yüce hedefe doğru yol alabilmek için öncelikle onu belirlemeniz ve derinden hissetmeniz gerekir.

Bu özel yoga atölyesi akıcı ve açıcı bir asana pratiği ile hem bedeninizi hem zihninizi dinginleştirecek,ve sankalpa meditasyonları ile sizi yönlendirecek, kendi sankalpanızı bulmak için size alan tanıyacak. Bu atölyede sizi Human Art uzmanlarından Yeliz Utku yönlendirecek.  Yeliz, Jivamukti Yoga’nın ileri uzmanlık eğitimini New York’taki Jivamukti Yoga Okulu’nda dersler vererek bitirmiş olan Türkiye’deki tek Jivamukti 800 saat sertifikalı eğitmen. Yeliz 2007 senesinden beri Jivamukti Yoga dersleri veriyor ve hem hiç yoga yapmamış kişilere başlangıç yogası dersleri vermek hem de ileri seviyede pratik yapanların pratiğini derinleştiren akıcı ve dinamik seriler sunmak konusunda uzman. Jivamukti, yaşarken özgürleşmek anlamına gelir. Jivamukti Yoga ise kadim yoga bilgilerini ve pratiklerini tek bir yöntemde harmanlayan, amacı bireyin yaşarken özgürleşmesi olan bir yoga türüdür. 1984’te New York’ta ufak bir yoga stüdyosuyla ortaya çıkan Jivamukti Yoga Okulu bugün dünyanın en büyük ve en saygın yoga okullarından biri haline gelmiştir. Son zamanlarda ülkemizde ismi daha sık duyulmaya başlanan ve giderek daha çok kişi tarafından uygulanmaya başlanan Jivamukti Yoga derslerinde hem yoga pozları (asana), hem meditasyon, hem müzik ve ses, hem nefes (pranayama) hem de içsel dinleme ve adanma pratiklerini uygular, yoga felsefesinin bir teması etrafında dönen derslerin sonunda hem bedeninizi hem de zihninizi ve bakış açınızı esnetmiş olarak çıkarsınız."
istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu