Şef Gibi : Et

Tarihler: 06 Şubat 2020 Perşembe ~ 06 Şubat 2020 Perşembe 06 Şubat 2020 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Eataly Mutfak Atölyesi

Ücret: - 225.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Levazım Mah, Koru Sok. No:2 Zorlu Center – Meydan Katı (Square Floor) Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 336 66 00

Faks: 0212 353 66 65

Web: http://eataly.com.tr/

E Posta: info@eataly.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trŞub 6, 2020 ~ Şub 6, 2020
Profesyonel bir şef gibi lezzetli et pişirme tekniklerini öğreneceğiniz bu workshop’ta güzel bir deneyime davetlisiniz.

Tagliata di manzo: ince kesilmis az pişmiş dana bonfile , roka salatası, Grana padano ve balsamik sirke
Filetto panato nei grissini: grissini ile panelenmiş ve tereyağında pişirilmiş dana bonfile
Spezzatino di manzo: Tortino di patate: Fırınlanmış kekikli patates “böreği”

19:00 – 22:00

-Programlar en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.-17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.-İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.-Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.-Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.-Biletler tek kişiliktir.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu