Şef Gibi - Et II

Etkinlik Atölye Kurs Şef Gibi - Et II

Tarihler: 22 Kasım 2016 Salı ~ 22 Kasım 2016 Salı 22 Kasım 2016 19:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Eataly Mutfak Atölyesi

Ücret: - 150.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Levazım Mah, Koru Sok. No:2 Zorlu Center – Meydan Katı (Square Floor) Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 336 66 00

Faks: 0212 353 66 65

Web: http://eataly.com.tr/

E Posta: info@eataly.com.tr

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trKas 22, 2016 ~ Kas 22, 2016
Profesyonel bir şef gibi lezzetli et pişirmenin püf noktalarını öğrenmek istiyorsanız bu workshop tam size göre!

Stinco d’agnello all’arancia e canella con polenta morbida , salsa agrodolce
Tatlı ve ekşi portakal ve tarçın soslu kuzu incik , yumuşak polenta ile
Cotoletta Milanese con insalata estiva e salsa saor alla senape
Hardallı saor soslu cotoletta milanese yaz salatası ile  

Gün: 11 Ekim – 27 Ekim
Saat:
19:00 – 22:00
Süre:
3 Saat

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Programlarımız en az 8 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir.- 17 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 17 yaş ve üzeri katılımcılar bilete tabidir.- İstasyonlarda 2 kişi çalışılmaktadır.- Alınan dersin iptali ve ders değişikliği yapılamamaktadır.- Eataly Mutfak Atölyesi, dilediği zaman ve önceden hiçbir uyarı yayınlamaksızın, tüm bilgilerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Biletler tek kişiliktir.- Master card sahiplerine web sitemizden alımlarda %10 indirim yapılmaktadır.- Katılımcılara yazılı olarak reçetelerin verilmesi- 20 kişilik özel tasarım yemek yeme masası- Menü doğrultusunda kişi başı 2 adet içecek ikramı- İstanyonlarda 2 kişi çalışmaktadır.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu