Sen Yaz Ben Oynarım

Etkinlik Tiyatro Sen Yaz Ben Oynarım

Tarihler: 14 Nisan 2019 Pazar ~ 14 Nisan 2019 Pazar 14 Nisan 13:00 - 14 Nisan 15:00

Biletix: Bilet Al

Yer: Caddebostan Kültür Merkezi B Salonu

Ücret: 1. Kategori - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş: TwitterFacebookGoogle+

istanbul.net.trNis 14, 2019 ~ Nis 14, 2019
Çocukların katılımıyla yazılıp oynanan Sen Yaz Ben Oynarım, CKM B Salonu'nda...

Bu oyun çocukların katılımı ile yazılıp oynanıyor ve her seferinde bambaşka bir macera yaşanıyor. Bu doğaçlama müzikli gösteri, çocukların hayallerini, fikirlerini, duygularını, seslerini istiyor. Bu harika fikirleri de oyuncularımız o esnada gerçek bir tiyatro oyununa dönüştürüyor. 

Eğlenceli, müzikli, renkli bir oyuna. Oyun herhangi bir yerde geçebilir. Uzaylılardan prenseslere, hayvanlardan meyvelere herkes kahramanımız olabilir. Biz şu anda konuyu ve kahramanları bilemiyoruz, o gün sahneye çıktığımızda dekorları da çizecek olan izleyicilerimiz belirleyecek.

Yazan-Yöneten: Arda Aydın ve İzleyenler 
Yapımcı: Arda Aydın - Biraderler Yapım 
Afiş Tasarım: Pınar Tuncegil 
Oyuncular: Samet Denizdurduran, Sera Arıman, Hande Dumlu, Bahar Elden, Mustafa Polat, Alara Lokum, Bulut Güneş,Nejat Yıldız

- Tüm yaş grupları bilete tabidir.- Oyun sırasında cep telefonu, kayıt cihazı kullanmak yasaktır.- Satılan bilet geri alınmaz, değiştirilmez.

istanbul.net.trKültür EtkinlikSinemaKitapYeme İçmeAlışverişUlaşımİstanbul RehberiSarı SayfalarOtel RehberiGezi Rehberiİstanbul HaberleriKent RehberiSöyleşi RöportajKritikÜyelikHava Durumu